Společný (Re)reading Kostičasu

června 30, 2015


Ve spolupráci s nakladatelstvím Host bych vás ráda pozvala na další společné čtení. V říjnu vyjde velmi očekávaná kniha a to Vidořád, druhý díl série Kostičas od Samanthy Shannon. Spousta z vás už Kostičas četla, ale je i spousta čtenářů, kteří se na to teprve chystají. Kostičas se pro mě stal jednou z nejlepších knih, které jsem loni četla. Příběh je to ale opravdu hodně komplikovaný, rozsáhlý a plný nových pojmů, nejrůznějších charakterů a naprosto jiného Londýna. Proto je léto ten pravý čas na to, aby jsme si Kostičas připomněli a také je to výzva pro nové čtenáře, aby se do tohoto světu ponořili a oblíbili si ho stejně, jako tisíce dalších čtenářů. Navíc, když se zapojíte, máte velkou šanci vyhrát právě chystaný Vidořád. Není to lákavé?


Začínáme 1. července a končíme 1. srpna
Přihlaste se na událost na facebooku zde (pokud se vám to nenačte, najdete ji pod názvem (Re)reaging Kostičasu nebo přes fb profilu nakladatelství Host)

A pokud chcete vyhrát, stačí splnit jeden úkol:
Všichni účastníci (re)readingu, kteří na zeď události vloží fotku, jak čtou Kostičas, a doplní ji komentářem, která postava z knihy je nejvíc zaujala a proč, budou odměněni - dostanou slevu 25% na nákup druhého dílu Vidořád v našem e-shopu. Tři vylosovaní účastníci obdrží knihu ihned po vydání zcela zdarma.

Pokud patříte mezi blogery, můžete kromě toho psát recenze, zajímavé články, sdílet fotky na instagram, sdílet samotnou soutěž na blogu, pozvat své kamarády na událost apod. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Společného čtení Kostičasu se zúčastním, protože jsem si ho nedávno půjčila v knihovně :-D Jsem na něj hodně zvědavá a doufám, že během čtení nebudu moc zmatená :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Knihu si beru na dovolenou takže určitě se přidávám :)

    OdpovědětVymazat