TBR Jar

března 09, 2014

Každý správný bookaholic určitě řeší problém, že nakupuje velké množství knih v krátkém čase a tím pádem má pak doma spoustu nepřečtených knih. V moji knihovně se tak za poslední dobu nakupilo hned několik nových kousků a nestíhám nic číst. A když už stíhám, tak nevím, kterou knihu začít. Proto mě hodně zaujal TBR Jar, s kterým jsem se setkala na youtube Little book owl.


Nápad je to jednoduchý. Vezmete jakoukoliv skleničku či zavařovačku a naházíte do ní papírky. Na každý papírek ještě předtím napíšete název knihy, kterou si plánujeme přečíst. A pak už je na řadě jen losování.

You Might Also Like

13 komentářů

  1. To je strašně dobrý nápad... Že bych ho taky zavedl? :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem to viděla u Little book owl. Je to skvělý nápad, který mám v plánu také zavést :D

    OdpovědětVymazat
  3. A tu vylosovanou někomu daruješ, nebo přečteš? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež som ju videla u Little Book Owl a hneď som si ju spravila :D

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný nápad, ale já se rozhoduji většinou radši sama... snad nikdy se mi ještě nestalo, že bych nevěděla, po jaké knize sáhnout. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. To je skvělý nápad! Já to většinou dělám tak, že je mám prostě srovnané na poličce, nebo čtu ty, které mám z knihovny a musím je co nejdřív vrátit. Nebo vezmu to, na co mám náladu, takže mi moc nehrozí, že bych nevěděla, co číst. =D

    OdpovědětVymazat
  7. Asi budu opakovat to, co ostatní, ale jinak to skutečně nejde... Parádní nápad! :D
    Přesně tohle potřebuju. Avšak bojím se, že i ta největší zavařovačka bude přeplněná...jedině použít tu pětilitrovou :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, máš to hezké.. Já jsem tu u té Book Owl taky viděla a chystám se na to po státnicích :D akorát mám doma (nebo v té době určitě už mít budu) asi 150 nepřečtených knih, počet knih v té tvé skleničce vypadá bezpečněji

    OdpovědětVymazat