Vše nejlepší Harry

června 26, 2017


Letošní rok je dobrý na zajímavá výročí. 40 let Star Wars, 20 let Harry Potter. Je to obrovská spousta času a já si dodnes pamatuji, jak se ke mně Harry dostal. Donesla mi ho máma když mi bylo asi dvanáct, třináct, na doporučení tety. A já tu knihu nechala v první moment jen tak ležet na stole. (Nechápavě koulím očima.) Ale pak jsem ji přečetla, doslova na posezení. Mámě tak vděčím za jednu neuvěřitelnou etapu v životě. A vlastně je toho mnohem více. Dovedla mě ke Star Wars, donesla mi i Harryho Pottera. I když se v mnohých věcech rozcházíme, v tomhle budeme vždy za jedno. Milujeme Harryho a všechno okolo něj. A já ji za to ze srdce děkuji.

Z Harryho je už velký kluk a já mu přeji jen to nejlepší. Přeji mu nejen další a další čtenáře, ale především aby si pořád uchoval to stejné kouzlo, jako dosud. Aby zamával s životy dalších lidí, ovlivnil je, pomohl jim a ukázal jim něco nového a úžasného. Tak jako mě. Prožila jsem s ním dětství, prožila jsem s ním své dospívání. Žila jsem jeho příběhy, smála se všem veselým příhodám a plakala, když se stalo něco smutného. Harry mi ukázal, co to znamená mít přátele a proč je dobré bojovat i za to poslední dobro na zemi. Proč si máme vážit toho, co máme a především těch, kteří jsou okolo nás. Harryho příběh skončil před pár lety, ale v mém srdci pokračuje dál, mým vlastním příběhem. A pokračovat bude dál a dál...

A pokud vás zajímá, jaké bylo první setkání s malým kouzelníkem i pro ostatní blogery a youtubery, koukněte na kanál Albatros medie:


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Moc pěkně jsi to napsala. I já s Harrym vyrůstala, neumím si představit dětství bez této série. Miluju to do dneška, nedávno jsem všechny díly četla znovu, ale tentokrát v angličtině a bylo to stejné, jako bych to četla poprvé :) prostě klasika všech klasik! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Harry je prostě láska napořád. Jak říkáš. Ten kouzelný svět bych za nic nevyměnila. :) Máme štěstí, že jsme generací Harryho Pottera.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joooo <3
      Jsem fakt moc ráda, že jsem si to mohla prožít pěkně od začátku. Máme neuvěřitelné štěstí. :)

      Vymazat
  3. Moc pěkný článek :) Harry to je prostě moje srdcovka :) On a Eragon, to jsou série, které mě přivedly ke čtení :) A to čekání na další díl bylo vždy nekonečné :)

    OdpovědětVymazat