Listopad v knihách

prosince 19, 2016


Trochu mi občas splývá, co se dělo v minulém měsíci. Listopad byl ale půlnoční premiéra Fantastických zvířat, která byla plná dětí v bradavických hábitech a pro mě to byla pořádná dávka nostalgie. Ten film se mi líbil. Byl plný té správné kouzelné atmosféry, kterou pociťuji u filmech Harryho Pottera. Těším se na pokračování a na můj pomyslný seznam nesplnitelných přání jsem přidala jednoho cute hrabáka.

Listopad byl ale hlavně víkend plný zapálených fanoušků do Doctora Who, Sherlocka, komiksů, Famfrpálu a všeho možného od fantasy po sci-fi. Who-con v Brně byl letos snad ještě lepší, jak ten loňský. A slavnostně přísahám, že si do roka vyrobím cosplay. Nevím, jestli to bude student Bradavic, rytíř Jedi nebo Harley Quinn, něco ale bude!

Listopad byl taky trochu hysterické setkání se slečnou, která navštívila můj vysněný Comic Con v San Diegu. Chudák si asi myslela, že jsem blázen. A možná taky i jsem. Díky ní jsem ale dostala nepřeberné množství informací a vlastně i takovou reálnou představu, jak celá akce probíhá a za to ji moc děkuji.

V listopadu jsem četla převážně komiksy. Famózní pokračování Klubu rváčů 2 a hned devět dílů série Walking Dead. Já tyto komiksy a televizní show miluju. Každé pondělí jsem tak po práci s radostí vyrazila domů a pustila si nejnovější díl. Sledujete tento seriál taky? A jak jste se v listopadu měli vy? Zažili jste něco zajímavého? A kdo si taky zašel na Fantastická zvířata?


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tak to jsi měla pěkný a nabitý měsíc. Já už na TWD nekoukám. Můj mozek mi totiž potom vytvářel krásné kreativní sny :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já vždycky v Brne jen koukam,co jsou to za blazny v kostymech, ale to je tri roky zpatky,protoze jsem potkavala same japonske komiksove postavičky😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude určitě z Animefestu, bývá na jaře každý rok :)

      Vymazat