Říjen v knihách

listopadu 21, 2016


Ano, listopad už máme skoro u konce a já se konečně dostávám k sepsaní takového shrnutí za říjen. Říjen byl pro mne ve znamení jednoho úžasného autora a to Chucka Palahniuka, kterého jsem mohla vidět v Praze a v Brně. Bylo to skvělé, nezapomenutelné, no prostě wau. Na blogu najdete docela obsáhlý článek o tomto setkání, tak určitě mrkněte, pokud jste ho ještě nečetli.

V poslední době se mi zdá, že čtu méně. Zase jsem totiž podlehla seriálům. Začala běžet nová řada jednoho z mých nejvíc top seriálů - The Walking Dead, rozkoukala jsem Flash, Good Wife atd. Byla jsem také v kině na božském Doctoru Strangeovi a dala si re-watching Suicide Squad. Přiznávám, že SS nemá originální příběh a je to po dějové stránce průměrné, ale mě baví ty postavy. Miluju Harley a Jokera.

Kdo mě zná trochu víc, tak ví, že poezii moc neholduji. Nemohla jsem ale odolat a zavítala jsem na takové blogersko-youtuberské setkání, které pořádal Poetizer. O Poetizeru, tedy aplikaci ve které můžete číst nebo sdílet poezii, jsem už taky psala a pokud máte rádi tento druh literatury, rozhodně doporučuji. A díky této akci jsem se mohla osobně poznat s Dorotou Noon a Zuzkou s Cwrcekk's blog.

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a když vidím tu horu knih, které ještě musím přečíst, tak se děsím a těším zároveň. Za říjen mi ale v hlavě nejvíc utkvělo třetí pokračování Ságy a Stránky světa. Naopak mě hodně zklamala kniha Mrazivý oheň, od které jsem sice nic nečekala, ale vůbec mě nebavila. A jak jste to v říjnu měli vy? Co zajímavého jste četli? Viděli jste už Doctora Strange?


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ja jsem v rijnu neprecetla nic a nestihla nic :D To jen tak na okraj :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc mě mrzí že, že jsem se nemohla účastnit setkání s Polahniukem v ČR (jsem v Holandsku). Je jeden z mých oblíbených autorů. Ale díky aspoň za fotky. :)

    OdpovědětVymazat