Green Blood Volume 1

července 15, 2020


Nakladatelství Crew nám každý rok servíruje nejen osvědčené a oblíbené komiksy a mangy, ale přichází i s těmi novými. A často přinese i něco, co jsme na českém trhu ještě neviděli. V Japonsku najdete nejen obrovské množství žánrů a témat, ale také příběhy, které tak trochu vyčnívají z typické představy japonské mangy.

Stejně jako v klasické beletrii nebo komiksu, tak i v manze můžete najít příběh, který se odehrává v prostředí čistokrevného westernu. Je to ale hodně neobvyklá kombinace. Masasumi Kakizaki nás ale od prvních stran přesvědčuje, že japonský komiks a americký western dohromady rozhodně jdou. Kakizaki navíc není českým čtenářům neznámý, protože u nás debutoval one shotem hororu Skrýš. Příběh manželské dvojice a úchvatně mrazivé a atmosférické kresby rozhodně stojí za povšimnutí.

Celou recenzi najdete na stránkách Fantasya.cz

Český název: Green Blood 1 - Zelená krev | Autor: Masasumi Kakizaki Série: Green Blood volume 1 Počet stran: 204 | Nakladatelství: Crew
Hodnocení: 4/5

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Mám Green Blood nachystaný, že si ho s sebou vezmu na dovolenou pod stan. Pojedeme sice na motorkách, ale komiks tam snad někam ještě nacpu. A vzhledem k tomu, že je to poměrně kraťoučký, tak to mám akorát na celý ten týden. Protože většinou to dopadne tak, že si večer dáme jedno nebo dvě pivka a já pak padnu jak Němec do krytu. :-D Ale na knížku se těším. :)

    OdpovědětVymazat