Tip na audioknihu - Ready Player One

června 06, 2020


Mám za sebou další audioknihu. A jakou! Určitě jsem jedna z posledních, kdo "četl" Ready Player one. Upřímně, ten hype okolo této knihy mě výjimečně odrazoval než navnadil, abych po knize sáhla.
A Ready Player One naštěstí nezklamalo. 😊 Hlavní dějová linka okolo hledání klíčů a vejce mě sice neposadila na zadek, ale byla zábavná a svěží, prostě něco, co v knihách moc často nepotkáte. Co bylo ale na celé knize nejvíc boží, tak ty odkazy na osmdesátá léta. Nevím kolikrát jsem vybuchla smíchy nad zmínkami o všech těch filmech, seriálech, hrách či komiksech až po známé hudební kapely. Najdete tu všechno možné od Pána prstenů, po Star Wars, Neon Genesis Evangelion nebo Pac-Mana. Umírala jsem nadšením, když se protagonisti dohadovali nad filmy o Ewocích nebo zda patří Jestřábí žena do fantasy kánonu 80. let. 😍 Rybička jménem Zafod? Watttt??? 😂😂 Zmínka o Klubu rváčů? Okej, dostali jste mě. ❤️
Audiopodoba byla moc povedená. Trochu jsem sice měla výhrady na ženské postavy, ale to už je takový ten individuální pohled (poslech).
Rozhodně ale doporučuji, překvapivě rychle to uteče. Hlavně ten konec je dosti uspěchaný a co se týče hlavního "záporáka", čekala bych i něco víc zákeřnějšího. Hodnotím ale 4/5 a velké díky @tembr_audioknihy

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Já téhle knize moc na chuť nepřišla, oproti jiným. Po obsahové stránce super, téma mě baví i zajímá, ale tak nějak me to nenadchlo, abych z toho tak moc juchala... :-)

    OdpovědětVymazat