Poslední navěky | Soman Chainani

října 11, 2016


"A žili šťastně až do smrti." Pohádkové příběhy mají společnou jednu věc. Končí vesele a jejich hrdinové, i přes všechny nástrahy, nachází svůj šťastný konec s láskou svého života. Agáta a Sofie svůj šťastný konec opravdu našly a každá v náruči toho pravého. Jejich pohádka tak dosáhla toho správného vrcholu. Kouzelný Fabulář ale odmítá jejich příběh uzavřít. Jsou Agáta a Sofie opravdu šťastné?

Když se do školy dobra a zla dostala Agáta, nikdy by nehádala, že skončí na straně dobra a že se jejím vyvoleným stane dědic Kamelotu, princ Tedros. S láskou svého života se tak ukrývá v domě své matky, v Gavaldonu a jelikož nesmí vystrčit ani hlavu z okna, utápí se oba nejen v nudě, ale taky si pěkně lezou na nervy. Takový konec si ale vůbec nepředstavovali. Ve skrytu duše oba ví, že se stalo něco špatného. Že rozhodnutí jejich nejlepší kamarádky Sofie bylo tou největší chybou. A proto se oba vrací do světa pohádek a společně s dalšími pomocníky se rozhodnou Sofii dát ten pravý pohádkový konec.

Celou recenzi najdete na webu fantasya.cz

Český název: Poslední navěky | Originální název: The Last Ever After | Autor: Soman Chainani Série: Škola dobra a zla 3 Počet stran: 504 | Nakladatelství: CooBoo
Hodnocení: 4/5

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Na tuhle sérii jsem koukala snad už loni. Ale zatím jsem ji neřešila. Podle mě je už pro mladší než jsem já :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to pro mladší, ale myslím, že se u ní pobaví i starší, třeba já XD

      Vymazat