24hodinový Read-a-thon | Můj TBR seznam

ledna 23, 2015

Tak už jen týden, pár hodin a je to tu. Můj prve pořádaný čtecí maraton. Musím vám něco proto přiznat. Všichni jste mě ohromně překvapili. A to nejen svojí aktivitou, ale také chutí se účastnit. Na úvodním článku je nás přihlášeno 23! Takové číslo bych opravdu nečekala. No ale na facebookové události, kterou shodou okolností vytvořila jedna účastnice, je nás už 33! Takže moc děkuju všem. Je to opravdu potěšující, když něco pořádáte a vidíte, že to má odezvu. A to nejen u nás doma v Čechách, ale i na Slovensku. Ještě jednou díky!

Takže... i když máme ještě čas, už jste přemýšleli, jaké knihy či knihu budete číst? Plánujete si dát pauzu na spaní? Já si nakonec vybrala tři knihy. Sice pochybuji, že je všechny stihnu, ale proč ne. I plánování je důležitý krok. A tohle je moje volba - jeden recenzák a dvě nepřečtené knihy z mé knihovny:

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Písečníci
Rytří Sedmi království


You Might Also Like

6 komentářů

  1. Skvělé knihy sis vybrala. Já se nemohu účasnit, protože ten den budeme mít narozeninovou oslavu. Tak někdy jindy. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel se neúčastním (vlastně ne až tak bohužel, budu pro jednou mít na práci lepší věci než čtení :)). Ale Rytíře sedmi království jsem dneska shodou okolností rozečetla a nemůžu se dočkat, až si k němu zase vlezu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten link na FB mi nechce ísť :(

    OdpovědětVymazat
  4. Já se nakonec taky účastním a jsem zvědavá, kolik toho stihnu přečíst :D Skvělá akce! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vybrala jsi si skvělé knihy :) Když bych se nemusela učit na zkoušku, tak se taky hned zúčastním :) Takhle si dám maximálně tak read-a-thon skript :D Ale Rytíř sedmi království už na mě čeká na poličce, takže možná taky podlehnu a aspoň si ho rozečtu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sirotčinec slečny Peregrinové se mi moc líbil. Taky už mám nachystanou svou hromádku, tak uvidíme, co stihnu. :D

    OdpovědětVymazat