Green Blood Volume 2

listopadu 04, 2020


Všechno jde pěkně do háje. Nedokázal dokončit zakázku a přišel o odměnu. Nedokázal odmítnout ženu v nebezpečí a znepřátelil si všechny okolo sebe. Nedokázal přihlížet podlému a krutému chování a tak vzal spravedlnost do svých rukou. Brad je nájemný zabiják a právě si proti sobě postavil celé město. 


Bradova tajná noční identita Smrťáka vzala za své. Už tak se životem sotva protloukal, o domácnost se povětšinu staral jeho mladší a šikovný bratr a jeho mysl užírala touha po pomstě. Jeho bratr je pro něj malou nadějí, světlem na konci cesty a jeho důvěra je pro něj vším. Společně se vypravili na západ, aby si našli dobrou práci, koupili pozemek a žili svůj sen. Sen je ale v nedohlednu a Bradovo jediné pojítko s normálním životem se začíná pomalu vytrácet.

Manga Green Blood pokračuje ve své krasojízdě. První díl byl hlavně představující a více než samotným příběhem zaujal obdivující a temnou kresbou. Plnou detailů a emocí. Na konci nás ale zaskočil menší zvrat. Zvrat, který bude mít dlouhodobé následky a to nejen pro hlavního hrdinu. Na scéně se totiž objevuje nová postava, bývalá jednička a Bradův předchůdce - Raymond Fitzgerald. Na rozdíl od Brada je Raymond schopný čehokoliv, aby dosáhl svého. Nebojí se jít cestou plnou krve a smrti, nebojí se ani využít nevinných obětí. Třeba rodinných příslušníků.

Celou recenzi najdete na stránkách fantasya.cz

Český název: Green Blood 2 | Autor: Masasumi Kakizaki Série: Green Blood 2 Počet stran: 192 | Nakladatelství: Crew
Hodnocení: 4/5


You Might Also Like

1 komentářů

  1. Tohle byl poslední komiks, který jsem četl. :D Pak jsem v lednu změnil práci a od té doby není na nic čas. Jsem rád, že otevřu běžnou knížku večer před spaním, ale po dvou stránkách odpadám, takže je čtu kolikrát několikrát do kola. :D Zrovna teď třeba zpracovávám roční hlášení za odpady pro rok 2021 a to je teda pro mě naprostá španělská vesnice. Už se těším, až to bude za mnou a dám si dovolenou a tam si snad zase něco přečtu. :)

    OdpovědětVymazat