Arrow - Pomsta | Oscar Balderrama, Lauren Certo

ledna 28, 2017


Arrow je postava, která si na komiksovém, tak i seriálovém poli vydobyla určité místo a popularitu. A to vedlo ke vzniku knižní verze tohoto příběhu. Stejně jako u knižní varianty Živých mrtvých, i v této knize ale nehraje hlavní roli nejdůležitější postava, tedy Oliver Queen, ale tři jedinci, kteří se snaží udělat mu ze života peklo.

Slade Wilson. Isabel Rochevová. Sebastian Blood. Tři různorodí lidé, s jinými cíli, s jinými potřebami. Spojuje je ale jedna věc. Touha se pomstít a ničit. Pomstít se rodině Queenových, a to především Oliverovi, který vstal z mrtvých a v temnotě noci na sebe bere podobu zeleného lučištníka a ochránce společnosti.

Kniha Arrow - Pomsta vznikla na motivy seriálu od televizní stanice CW a jedná se o první z řady plánovaných románů, na kterém se podíleli Lauren Certo, scénáristka a asistentka produkce seriálu Arrow a Flash, a Oscar Balderrama, známý televizní scénárista. Společně přivedli na stránku knihy dosud nevyřčený příběh o vzestupu a pádu. 

Celou recenzi najdete na webu fantasya.cz

Český název: Arrow - Pomsta | Originální název: Arrow - Vengeance | Autor: Oscar Balderrama, Lauren Certo Série: Arrow 1 Počet stran: 328 | Nakladatelství: Baronet
Hodnocení: 3/5


You Might Also Like

0 komentářů