Arrow: Kniha první | Kolektiv autorů

dubna 26, 2016

Každým rokem je jich čím dál více. Filmů nebo seriálů natočených na motivy komiksových předloh. Některé počiny jsou své předloze věrné, některé se jen inspirují a některé se dočkali rovnou několika restartů. I když pořád existuje hodně čtenářů, kteří komiksy jako knihy neuznávají, má tato literární tvorba obrovský vliv na současný vývoj filmové nebo seriálové produkce. Arrow: Kniha první je tak trochu jiný. Tento komiks totiž vznikl na motivy oblíbeného seriálu.


Kniha první vznikla za pomoci seriálových tvůrců, kteří se spojili s osvědčenými výtvarníky, v čele s Mikem Grellem, původním kreslířem Green Arrowa. Vzniklo tak osmnáct krátkých povídek, které pevně souvisí se seriálovou předlohou. Příběhy jsou opravdu krátké a dalo by se o nich říci, že jsou spíše jen takový bonus navíc. Scény, které se do seriálu nevešly. Proto je docela podstatné, zda čtenář zná nebo nezná původní předlohu.

Celou recenzi si můžete přečíst na webu fantasya.cz

Český název: Arrow: Kniha první | Originální název: Arrow: Volume 1 | Autor: Kolektiv autorů Počet stran: 208 | Nakladatelství: BB/art
Hodnocení: 3/5


You Might Also Like

0 komentářů