Nový rok = nová knižní výzva

prosince 30, 2015

Už v době, kdy jsem neblogovala, ale pouze jen četla knižní blogy, jsem si všimla, že spousta z vás má rádo knižní výzvy. Na začátku roku se jich vždycky několik objeví. Osobně to vidím jako dobrý nápad, ale jelikož sama nedokážu kolikrát dodržet i blbé jednoduché předsevzetí, nikdy jsem se přímo nezapojovala. Ale co nevyšlo minule, může vyjít v novém roce. Nechci tu proto tvrdit, že výzvu dokončím, ale že se "pokusím" ji dodržet, protože tahle výzva, kterou jsem objevila na internetu se mi moc líbí. Není nijak dlouhá, ani moc náročná. (btw. pokud je tu nějaký neangličtinář, jsem ochotná výzvu přeložit)

Jak jste na tom s knižními výzvami vy? Máte už nějakou vyhlídnutou? Už jste se někdy do takové "akce" zapojili? A jak jste si vedli s jejím dodržováním? S tím dodržováním by mě to hodně zajímalo, pro inspiraci. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ta výzva vypadá zajímavě. Pořád si říkám, že bych něco takového mohla zkusit, ale nějaké ty body se mi fakt nelíbí a trochu mě to odrazuje :D Ale třeba se hecnu :)

    OdpovědětVymazat
  2. :) Výzva vypadá moc dobře :) Já se už zapojila do obyčejné výzvy na 60 knih za rok 2016 :) Snad se mi to povede, protože je to moje první výzva :D :) Hodně štěstí při plnění výzvy :)

    http://my-ideallife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Podobná výzva mě zaujala i minulý rok, ale nijak jsem se nezapojovala (stejně jako už si nedávám novoroční předsevzetí: stejně je nikdy nedodržím). Ale ano, vypadá to dobře, možná ji zkusím :)

    OdpovědětVymazat