Společné čtení Cizinky

září 18, 2015


Jak jsem slíbila, tak také plním. Dneska tu pro vás mám první článek v rámci podzimního projektu s knihou Cizinka. A článek nebude o ničem jiném, než o společném čtení. Nebyl by to totiž pořádný projekt o knize, kdyby se ta kniha nečetla. A jak to teda bude probíhat? Docela jednoduše. Budeme číst Cizinku. A je jedno, jestli ji budete číst poprvé nebo popáté. Třeba u mě to bude druhé čtení a moc se na to těším. Celé čtení započne v den nového vydání, tedy v pondělí 21. září a končit bude posledního listopadu. Takže na čtení bude velká spousta času a je jedno, kdy se zapojíte. 

Ke společnému čtení jsem vytvořila na facebooku i událost, tak se můžete nejen přihlásit, ale i sdílet svoje postupy. Fotky z průběhu čtení, postupy čtení nebo i recenze, názory, cokoliv. A jak už to u hromadných čtecích akcí bývá, nebude chybět i hashtag  #nerusitctucizinku.

Malé shrnutí: 

  • začátek 21. září - konec 30. listopadu
  • událost na faceboku zde
  • hashtag pro instagram, facebook atd - #nerusitctucizinku
  • svoje postupy, články atd sdílejte na událost nebo pod tento článek

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Super, Cizinku uz mam objednanou z predprodeje a jen, co dorazi, pustim se do ni :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obávám se, že mi Cizinka do té doby dorazit nestihne, a hlavně já bych ji asi za devět dní nepřečetla :D Sice jsem ji už četla v tom starším vydáním, takže by to mělo jít teď rychleji, ale škola mě dost drtí, takže čtu jen po večerech a to přečtu tak 50 stránek, než padnu mrtvá do polštářů :D Ale vy si to čtení určitě užijte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Společné čtení trvá až do konce listopadu :)

      Vymazat
    2. Ježíši, no ajó :D Nějak jsem špatně četla.

      Vymazat
  3. Měla by mi přijít, takže se určitě zapojím! :)
    A moc se těším. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já to možná zkusím a ten první díl si v rámci společného čtení opravdu přečtu :)

    OdpovědětVymazat