Podzimní soutěž o Skleněný trůn

září 19, 2015


Krásný víkend všem. Užíváte si posledního sluníčka? Podzim už je za dveřmi a já jsem si pro vás připravila jednu soutěž. A to o knihu, o které se teď hodně mluví a všichni ji čtou a téměř všem se líbí... Jedná se o Skleněný trůn od Sarah J. Maas. Tato kniha v sobě má velký potenciál. První díl je opravdu podařený a to i se svými nedostatky. A pokud sledujete zahraniční knižní sféru, určitě jste zaznamenaly, že s dalšími díly je série lepší a lepší a lepší. Takže by vám Skleněný trůn neměl uniknout. A jak ho můžete vyhrát? Jednoduše. Stačí mi do komentáře napsat odpovědi na tři jednoduché otázky a přidat k tomu svůj email.

A otázky jsou:
  1. Na kterou knihu, která vyjde na podzim, se nejvíce těšíš a proč?
  2. Děláš si seznam podzimního čtení nebo čteš prostě cokoliv?
  3. Hlavní postava knihy Skleněný trůn je nájemná vražedkyně, která se dostala do zajetí a teď si svoji svobodu musí vybojovat v turnaji. Jak bys ty bojoval(a) o svou svobodu? Spravedlivě podle pravidel nebo zákeřně pomocí podvodů a úplatků?

Soutěž potrvá do pondělí 28. září, kdy vylosuji jednoho výherce. Pokud se do 24 hodin neozve, vylosuji nového. Tak držím všem palce a těším se na vaše odpovědi. A nezapomeňte uvést svůj email!

You Might Also Like

22 komentářů

  1. 1. Nejvíc se těším na Cizinku, protože je to naprostá bomba. Sice jsem jí už četla, ale nové vydání musím mít doma a je jisté, že si ji přečtu znovu :-)
    2. Momentálně čtu cokoliv co mi zrovna padne do oka. Žádný seznam tudíž nemám a nevím, zda bych ho dodržela
    3. Bojovala bych určitě spravedlivě podle pravidel :-D protože jsem slušně vychované děvče :-)

    email: santorova.p@seznam.cz

    Díky moc za super soutěž ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. 1, Těším se hodně na Sněží, sněží.. jelikož jsem si chtěla knížku přečíst i v originále, nakonec jsem počkala.. zajímá mě jaký bude John Green tam a zda nebudou ostatní povídky lepší než jeho.
    2, Čtu cokoliv, bohužel teď se školou spíš nečtu, nemám na to jednoduše čas :/
    3, Bojovala bych tak jak by bylo potřeba, pokud by mí spoluhráči pouze podváděli určitě bych k tomu musela přikročit taky :D
    Email: zasitavknihach@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. 1. Já se nejvíc těším na knihu Téměř ctihodná liga pirátů: Postrach Jižních teritorií a Komu není shůry dáno, dlouho duchem nebude. Tohle jsou dvě knihy, které si do konce roku ještě rozhodně chci koupit a přečíst. :-)
    2. Snažím se dělat seznam každý měsíc. :-)
    3. Já se přiznám, že bych asi udělala cokoli :D Myslí, že v takovém boji existují pravidla stejně jen na oko.

    email: radynkas@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. 1. Nejvíc se těším na Pána věže Anthony Ryana, protože se mi líbil první díl a jsem zvědavá, co bude dále. Taky se těším na Vidořád, pokračování Kostičasu a poslední díl Měsíčních kronik Winter. Dále má vyjít nový román Miloše Urbana.
    2. Dle první odpovědi už si vytvářím pomyslný seznam:) ale většinou čtu to, na co mi padne zrak.
    3. Já bych podváděla, ale tak, aby si toho nikdo nevšiml a všichni si mysleli, že bojuji dle pravidel.

    email: pgawlasova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. 1. Hodně se těším na knihu Smrtná zima, protože to má být něco jako Labyrint, který naprosto zbožňuji. Dále pak na OTKA: Ošklivá tlustá kamarádka, a pak něco, co není Young Adult: Chlapec, který rozdával sny.
    2. Čtu to, co mi zrovna přistane pod rukou. Nedělám si žádné "měsíční" seznamy, mám pouze jeden celkový, ale je na něm tolik knih, že bych potřebovala minimálně další tři životy, abych je zvládla všechny přečíst.
    3. Vzhledem k tomu, že podvádím i u testu z fyziky, u takového turnaje bych podváděla tuplem. A stějně jako u již zmíněné fyziky, bych podváděla nějak nenápadně, aby to o mně protivníci nevěděli.

    email: hedvika.osvecik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. 1. Nejvíc se těším na Pána věže. Píseň krve se mi minulý rok hrozně líbila a už se nemůžu dočkat, až si přečtu její pokračování. Snad mě to nezklame.
    2. Čtu to, co mi přijde pod ruku. Hlavně když nepřečtené knihy ubývají. :) ;D
    3. Byla bych zákeřná a všechny podvedla a podplatila. Nebo ještě lépe bych je otrávila jedem :D
    email: svoboda.sarka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. 1. Já se nejvíc těším na knihu The Duff, která má vyjít v čeština. Viděla jsem film a moc se mi líbil, takže se ne knížku moc těším.. :)
    2. Žádné seznamy si nesestavuji. Čtu podle nálady. :)
    3. Asi podle pravidel. Jinak by mě tížilo svědomí.. :D
    mail- markettt17@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. 1. Já se nejvíc těším na Aristoteles a Dante odhalují záhady vesmíru, ale ta myslím vyjde až s příchodem zimy. Teď se těším na Všechny malé zázraky a těšila jsem se i na Kdybychom se neviděli, kterou už mám přečtenou.
    2. Seznam mám, ale většinou čtu stejně něco jiného :D.
    3. Podle pravidel... Kdybych podváděla, tak to na sebe stejně nakonec prásknu :D.

    Email: kristyna.sevcakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. 1. Nejvíce jsem se těšila na "Čemu jsem věřila." No a jelikož knížka nedávno vyšla, tak musím co nejdříve běžet do knihkupectví!:D
    2. Doma mám spoustu nepřečtených knih, tudíž po přečtení vždy očima přelétnu nepřečtenou hromádku a hned si nějakou další vyberu. Seznamy si nedělám, protože jak se znám, takbych je hned ztratila:D
    3. I když bych moc ráda řekla, že bych hrála podle pravidel, tak by realita určitě byla úplně jiná:D Když bych měla bojovat o svobodu, tak by mě bylo všechno ostatní ukradené a udělala bych cokoliv, abych vyhrála:D!

    eliska-krizova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. 1. Paradoxně na komiks - samozřejmě čtvrtý díl Zámku a klíče.. má to správnou atmosféru a jsem hrozně zvědavá jak to bude pokračovat. :D
    2. Nikdy, nikdy, nikdy nedělá seznamy. Ani na podzim.
    3. Pravděpodobně bych se snažila všechny zlé zabít, i kdybych u toho měla sama zemřít. Ale já jsem divná. :D

    ctemeoba@email.cz

    PS: Cesta králů! Dej vědět jak ti se líbila. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nejvíc se těším na knihu Cizinka
    Seznam si nedělám, čtu co mi přijde pod ruku
    Podle pravidel bych nehrála, jde přece o moji svobodu.

    http://kniho.blogspot.com/
    knihomolka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. 1. Nejvíc se těším na knížku Líbali jsme se (v Pondělí už vyšla, ale doma ji bohužel ještě nemám). Těším se hlavně proto, protože knížka pojednává o homosexuálech. Já žádnou takovou knížku ještě nečetla a moc ráda bych to někdy zkusila. Tohle zní jako skvělá příležitost.

    2. Dřív jsem si seznam dělala, protože jsem v tom chtěla nějaký systém, ale teď už čtu to co mi příjde pod ruku. Hlavně se teď snažím dočítat různé série, ale moc mi to nejde.

    3. Pokud by šlo o moji svobodu, podle pravidel bych určitě nehrála. Pak by se mohlo stát že bych prohrála a to nezní moc dobře.

    simonna.prudikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Tak ja se nejvic tesim na Vidorad, protoze Kosticas je naprosto senzacni, takze musim mit nutne dalsi dil :) Podzimni seznam cteci nedelam,ale delam si mesicni a jelikoz ctu knihy po dvojici jako napriklad nejaky thriller a k tomu fantasy,takze vzdycky sudy pocet :D jsem uchyl :D. No a o svoji svobodu bych bojovala asi hodne necestne,nejsem zadnej ťunťa :D tak se nedam :D

    Sharys.horakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. 1. Těším se na Zloděje snů od Maggie Stiefvater. Mám pocit, že se to ale pořád oddaluje - a já už se nemůžu dočkat:)

    2. Dělám si každý měsíc TBR, které se snažím aspoň trochu dodržet, ale s ročním obdobím to nemá nic společného.

    3. Já bych beznadějně prohrála. Jediné, čím bych mohla bojovat, jsou slova - a mám tak prořízlou pusu, že by se mě radši rychle zbavili:) A bojovala bych čestně, sice se to v životě nevyplácí, což je smutné, ale já to jinak prostě neumím. Jak říkám, prohrála bych:))

    Můj mail: suzannee@centrum.cz

    Měj se hezky a díky za super soutěž.

    OdpovědětVymazat
  17. 1. Nejvíc se tesim na Winter - 4. Díl Měsíčních kronik. Tuhle sérii jsem si zamilovala a nemůžu se dočkat pokračování :) a pak ještě na Vidořád, chci vědět, jak to bude dál s Paige a Strážcem :D
    2. Momentálně dočítám ještě knížky z léta, ale pak budu asi pokračovat klasicky - přečtu také, co mě zaujme a přijde pod ruku.
    3. Nejspíš otrávila. Rozhodně bych nebojovala nijak fér. Úplatky, jedy a manipulace by byly mou hlavní zbraní. Samozřejmě ale, že bych byla nenápadnost sama.

    Mail: Hanulik.cer@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. 1. Těšil jsem se knihu Krvavý trůn od Lucie Fidlerové a dnes jsem v knihkupectví zjistil, že již vyšla. Četl jsem první díl před třemi lety a chystám se na RE-READING, ale obávám se, že se mi to nebude líbit tak jako kdysi.
    2. Mám svůj WISH LIST, ale i tak čtu to, co mi právě knihovna nabídne. Teď mám momentálně rozečtený Skřet králů od G.R.R Martina.
    3. Bojoval bych za pomoci jedů, manipulace a intrik. Sice to není nejlepší způsob výhry, ale není důležitější kdo vyhrál, než jak kdo hrál?
    E-mail simikarbos@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. 1. Nejvíc se těším na Aristoteles a Dante odhalují záhady vesmíru, protože tu obálku obdivuju už tak dlouho na goodreads a bookdepository a pořád jsem se neodhodlala si ji koupit :D Takže teď už si počkám na české vydání :) Ale jak tak nad tím uvažuju, tak vychází až v prosinci takže se do podzimu moc nehodí :D Takže ještě doplním Winter, protože předešlé díly jsem přečetla jedním dechem a celou sérii si zamilovala :)
    2. Zásadně si nedělám žádné seznamy, protože nejsem schopná je dodržet a pak jsem jenom frustrovaná z toho jak jsem neschopná :D
    3. Ráda bych řekla, že bych byla čestá a spravedlivá, ale jsem si celkem jistá, že když jde člověku o svobodu, jdou všechny dobré mravy stranou :D Dost by asi záleželo na tom, kdo by stál proti mně. Nedokážu si představit, že bych byla krustá k někomu slabšímu nebo úplně hodnému, ale kdo ví. V takových chvílích se asi o slovo přihlásí naše nejhorší stránky a já bych rozhodně nedala ruku do ohně za to, že bych si zachovala všechny morální hodnoty :D Na druhou stranu pokud bych stála proti zlým a krutým, je stoprocentní pravděpodobnost, že bych nezůstala hodným bambulou, který prohraje :D

    dostal.pavla@gmail.com

    Moc děkuju za soutež !

    OdpovědětVymazat
  20. 1. Nejvíce se těším na knihu Cizinka.. přijde mi moc zajímavá :3
    2. Podle toho na co mám chuť. Někdy romantická, Sci-fi, nebo Fantasy
    3. No, asi bych podváděla, protože moje taháky na testy ještě nikdo neobjevil... muhaha..
    email: LucyChall@email.cz

    OdpovědětVymazat
  21. 1. Nejvíce se těším na Pekelné stroje : Mechanický anděl. Sice mám přečtený jenom 2 díly , ale autorčin styl psaní se mi zalíbil. Až přečtu všechny Nástroje smrti vrhnu se na Pekelné stroje. :)
    2. Seznam si rozhodně nedělám, protože ho stejně nesplním, ale trošku vím co mám v plánu si přečíst.
    3. Půl na půl. Někdy bych bojovala podle pravidel, ale každý by porušoval pravidla, kdyby mu šlo o život. :)
    Email: suchardovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. 1. Těším se na Umění předstírat od Rachel Harrisonové, mám její knížky ráda. Nejvíce se ale těším na příští rok, kdy vyjde další díl Selekce a poslední díl Školy dobra a zla, na tu se těším nejvíce.
    2. Občas si seznam udělám, ale jinak čtu to co mě zaujme obálkou a popisem.
    3. Ze začátku bych bojovala podle pravidel, ale až by šlo do tuhého, zabíjela bych jakkoliv, hlavně nenápadně a dělala bych přitom svatou.
    zuzka.purova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat