Den nepřečtených knih 2015

srpna 31, 2015


Letos je to už třetí rok, kdy se účastním Dnu nepřečtených knih. Neskutečně moc to letí. Mám ráda tento den, je to pro mě takový osobní maraton přečíst co nejvíce z knih, které už dlouho leží nepřečtené. Letos je to docela vtipné, protože zrovna včera jsem pořádala už třetí 24hodinový maraton. Venku ale bylo moc krásně a moji kamarádi byli tak neoblomní, takže jsem včerejší knižní maraton strávila především s nimi. Ale i tak jsem si na čtení našla čas.

Na letošní Den nepřečtených knih jsem původně měla vybranou Cestu králů. Už jsem s touto bichlí chtěla pohnout, nakonec jsem si ale vybrala knihu, kterou si zpříjemňuji čas poslední dny. První dojmy od Charliho Lovetta je doslova kniha o knize. A já měla zatím málo příležitostí přečíst si takový druh literatury. První dojmy mě zaujaly od prvních stran a jsem velice zvědavá, jak kniha skončí. Proto jsem se po práci hned vrhla do čtení a snad ji do večera stihnu konečně dočíst.

Kromě toho jsem po práci zavítala i do knihovny. Vrátila jsem přečtené komiksy, půjčila si nové a k mému štěstí jsem konečně narazila na první díl Zámku a Klíč. Na tento komiks jsem opravdu hodně, ale hodně zvědavá a s největší pravděpodobností, pokud stihnu dočíst První dojmy, vrhnu se na tento tolik vychvalovaný příběh. A co vy? Co čteme dneska?


You Might Also Like

7 komentářů

  1. Já dočítala Čísla 2. To byly nervy :-D A teď večer bych se chtěla ještě dostat k Prohnanému...

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem se už dlouho chystala na Volání netvora, tak to jsem si přečetla včera. No a za dnešek jsem přečetla jednu knížečku od Roalda Dahla a přečetla dva komiksy od Petra Kopla (respektive jeden jsem měla rozečtený a doklepla ho), takže celkem spokojenost. Venku je stále hezky, tak nechci jen ležet v knihách, ale čtu, co to jde... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak se ti líbil Netvor? Mě ta kniha nakonci docela rozsekala, i když jsem celou dobu tušila, že to takhle skončí. Já teďka čtu komiksy se Sandmanem, brněnská knihovna je díkybohu pěkně vybavená :-D

      Vymazat
  3. Já mám stále rozečtenou knihu Bohové viny a Outside the lines. Snad alespoň jednu dnes ještě stihnu dočíst...jinak super, že jsi se taky zapojila! Mě První dojmy velice zaujaly, tak se moc těším na Tvou recenzi. :-) A přeji hodně zdaru se čtením... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První dojmy si Kristynko určitě přečti, je to moc pěkná kniha. Recenze snad bude brzo ;)

      Vymazat
  4. Ja som čítala (čítam) druhý diel série Krásni a mŕtvi - Arizona. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za tip! Zkusím také přečíst.

    OdpovědětVymazat