Komiks maraton | Březen

března 31, 2015

Březen utekl jako voda. Opravdu je to neuvěřitelný, že už začíná duben a bude jaro. I když dneska to na jaro moc nevypadá. U nás doma od rána chumelí. Březen ale byl pro mě hodně nabitý měsíc. Pořád se něco dělo, a taky jsem hodně četla. Samozřejmě že myslím i komiksy. Stejně jako v únoru, tak i v březnu, jsem přečetla 7 komiksů - tedy 4 komiksy a 3 mangy:



Z této sedmičky bych asi nejvíce vyzvedla komiks Vrána. Byl to pro mě opravdu velký čtenářský zážitek. Učarovalo mi jak zpracování, tak především celý příběh. Recenze snad brzo. Kromě toho jsem se taky dostala k tomu, abych dočetla mangu Crying Freeman. Na tuto sérii chystám recenzi na všechny díly naráz. Musím ale říci, že poslední díl se mi zdál nejslabší. Druhý díl Punishera byl taková jednohubka, stejně tak i dva české komiksy - Korektor a hodně zvláštní Návrat do údolí stínů.

Komiksů v naší knihovně je poměrně málo. Šumperk je spíš maloměsto a myslím, že tenhle druh literatury u nás není moc vyhledávaný. Proto se těším, až budu v Brně, kde bude snad už větší výběr. A na závěr moje obvyklá otázka - četli jste nějaké komiksy v tomto měsíci?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Korektor je super komiks, ráda si jej ve volných chvílích pročítám. Ale jinak na komiksy moc nejsem, takže ani žádné moc neznám :/ Časem to budu muset napravit.
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Vranu som kupovala kamaratke ale chcem si ju aj prečitať kedže film patrí medz moje obľubené :)

    OdpovědětVymazat