Happy New Year!

prosince 31, 2014

Nový rok už je za dveřmi a spousta z nás se teď ohlíží a přemýšlí, jaký ten rok 2014 byl. Pro mě svým způsobem byl velkolepý. Přečetla jsem velkou spoustu knih a více rozjela svoji aktivitu na blogu. A právě díky blogu se můj život i změnil. Nejen že jsem navázala spoustu nových spoluprací a navštívila hned několik knižních srazů, ale hlavně jsem získala nové kamarády. Kamarády, s kterými mě poutá mnoho. A za to jsem nejvíce ráda, že jsem Vás poznala a doufám, že v novém roce si užijeme ještě více srandy. 

Co se týče osobního života, nemám si také na co stěžovat. Úspěšně jsem dodělala bakalářské studium a i když jsem se nedostala na navazující obor, užívám si ten rok volna a brigádničení. Brno mi chybí a snad to na jaře všechno vyjde a budu zase tam, natrvalo. Celý rok se točil především kolem knih, ale i po hudební a filmové stránce to bylo úžasné. Na seznam si můžu připsat už devátý koncert 30 seconds to Mars (ano, jsem velký blázen) a po pravdě ani nevím, který film bych označila za film roku. Hunger Games byli skvělý, Hobit byl super, Hvězdy nám nepřaly byli... a málem bych zapomněla na Outlandera. Dost bylo ale vykecávání, přeji vám všem, mým kamarádům a čtenářům do nového roku jen to nejlepší. Ať se vám splní všechna přání, naplní se vaše předsevzetí, mějte se co nejvíc dobře a hlavně šťastně! Šťastný nový rok.

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Krásné shrnutí roku! :) Přeji ještě úspěšnější další rok! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tobě taky krásný rok 2015 a mnoho splněných přání, předsevzetí a přečtených knih :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a tobě taky přeji úspěšný nový rok :)

      Vymazat
  3. Přeji ti mnoho dalších blogerských úspěchů i v novém roce 2015! Ať se ti podaří vše, co si přeješ :)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nejlepší do nového roku i tobě :) Hodně čtenářských, blogových i osobních úspěchů, čas na čtení a důvody k radosti :)

    OdpovědětVymazat