Vezmi knihu na výlet | Olomouc #knihanavylete

července 26, 2014

Miluju zvířata a nedávno jsem objevila, že alpaka je naprosto roztomilé a úžasné stvoření. A začala jsem plánovat, kde bych nějakou alpaku mohla vidět. Proto jsme se s přítelem a jeho sestrou rozhodli jet do ZOO Olomouc, kde jsme už pár let nebyli. A vyklubal se z toho fakt parádní výlet.

V ZOO jsem se doslova vrátila do dětských let, protože jsem ochala a achala nad každým chlupáčem. Nejvíce nás ale bavil výběh s kozama, kam se může za něma chodit a krmit je. Ano, je to pro děti, ale vlezli jsme tam, všichni tři. A pak ty sovy! Miluju sovy a u jedné šedé to byla málem láska na první pohled. Furt pokukovala. Takže pokud nemáte co na plánu, zajeďte si do nejbližší zoo a uvidíte, jaká zábava to je.








You Might Also Like

5 komentářů

  1. Jééé.. :3 V Olomouvcké Zoo jsem taky nedávno byla. :) Taky jsem se rozplývala nad každým zvířátkem. :3 A taky jsem vlezla za kozama. :D A je to blbé... Ale pořídila jsem si fotku snad s každou z těch koz. :D Nejvíc jsem ale asi rozplývala nad vlky a tygry. :3 To jsou moje Top zvířata. :)

    OdpovědětVymazat
  2. V ZOO jsem dlouho nebyla, měla bych to napravit, jak se tu rozplývám nad tvými fotkami! A jsem hrozná, na výletech jsem byla, ale knížku jsem si nevzala! :D _)

    OdpovědětVymazat
  3. Do ZOO v Olomouci se máme s babičkou v plánu podívat v nejblížších týdnech.. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé fotky, taky bych zase někdy měla jet někam do zoo!!! :)

    OdpovědětVymazat