Třicetidenní knihobraní #3

června 05, 2013


Třicetidenní knihobraní - to je projekt, který vymyslela VeEee. Na celý měsíc červen je připraveno 15 témat a podle jednotlivých názvů témat budu představovat jednu knihu. Podrobnosti o projektu najdete na stránkách

3. Kniha, kterou bych mohl/a číst stále dokola

Vyberte jednu knihu ze svého aktuálního stavu knihovničky, kterou můžete číst opakovaně, a přece jen vás neomrzí. Pokud možno napište, kolikrát jste již danou knihu přečetli.

Těch knih, které bych četla dokola a dokola a taky je čtu, je spousta. V posledních dvou letech se ale nejvíce vracím k jedné. Je to kniha, díky které jsem objevila slovo dystopie a zamilovala se do tohohle druhu knih. Je to kniha, kterou prožívám od začátku dokonce. Směju se u ní a často taky pláču. A je to první díl slavné trilogie Hunger Games Aréna smrti.



Tohle je kniha s velkým K. Pokaždé když si ji přečtu, tak mě události v ní více zasáhnou a já ji prožívám více a více. S něčím takovým se u knih setkávám málokdy. Dějově je pro mě kniha dokonalá a naprosto zbožňuju Katniss. Patří mezi mé nejoblíbenější knižní postavy. 

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Vyzerá to, že sme si vybrali rovnaké knihy :D Súhlasím s tebou, je úplne perfektná a Katniss som si naozaj obľúbila :)

    OdpovědětVymazat
  2. prvý diel je zo všetkých častí najlepší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kniha se mi sice líbila, ale nepatří mezi ty, které bych chtěla číst dokola :D

    OdpovědětVymazat
  4. jo jo :D Hunger games a Peeta <3
    Moc se těším na zfilmovaný druhý díl! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Knížku jsem bohužel ještě nečetla, ale viděla jsem film a ten se mi líbil :)

    OdpovědětVymazat