Hostem v Hostu

ledna 08, 2017

Musím říci, že ten rok 2017 začíná hodně dobře. Včera jsem totiž strávila skoro celý den povídáním o knihách, blogování a vším tím okolo. Do toho jsem měla dobrou společnost v podobě knižních blogerů a skvělých lidí z nakladatelství Host.

Nakladatelství Host patří beze sporu mezi mé nejoblíbenější. Vydávají skvělou fantasy literaturu a i když u nich šáhnu po jiném žánru, vždycky je to zážitek. Proto jsem velmi vděčná za spolupráci, jakou máme. Nemohla jsem si proto nechat ujít pozvání do jejich nové redakce, kterou jsem už mohla párkrát okukovat, ale včera jsem si ji mohla prohlédnout celou. Nevím, kdo jim nové prostory navrhoval, ale klobouk dolů. Kombinace dřeva a skla je nádherná, příroda na vás dýchá na každém kroku a hlavně, knihy jsou všude. Opravdu všude. Procházením a prohlížením jednotlivých poliček nebo regálů bych strávila hodiny a hodiny.

Na sraze jsme ale kromě okukování knih probrali všechno možné od naší spolupráce, současné blogosféry, youtubu přes nový hostovský projekt Kavárna. A taky jsme si i slušně naplnili bříška a nasmáli se. Tímto krátkým článkem chci nejen ukázat, jak úžasné to v nakladatelství Host mají, ale také chci poděkovat za pozvání, za spolupráci, za dárečky, za všechno. Opravdu si toho vážím.

A teď už fotoreport:


Přečtěte si o srazu v Kavárně!

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Jsem říkala kamarádce, že bych se tam klidně nastěhovala XD

      Vymazat
  2. To je nádhera, musel to bát úžasný den. Hostovské prostory jsou prostě perfektní, snad se tam taky někdy podívám, spolupráce s nimi je naprosto bezkonkurenční :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  3. Interiér vypadá vážně parádně, hned bych se jim tam taky nastěhovala :-D I z článků ostatních blogerů soudím, že to byla povedená akce a doufám, že Host bude stále vydávat skvělé knihy, protože taky patří mezi jedno u mých nejoblíbenějších nakladatelství, ještě jsem snad od nich nečetla špatnou knihu :-)

    OdpovědětVymazat