Západozemí – Cestovní průvodce po Sedmi královstvích

srpna 31, 2016


Už je to takový zvyk. Když začne vycházet velmi populární knižní série, která se následně zfilmuje nebo se na její motivy natočí seriál, vznikne široká škála knih. Ať už se to týkalo Pána prstenů nebo třeba Harryho Pottera, v knihovnách nebo knihkupectví můžete dodnes najít velké množství průvodců a rozšiřujících knih, které nemají na svědomí původní autoři. Stejná situace nastala i u série Píseň ledu a ohně, která je po celém světě známá hlavně díky seriálové podobě.

Západozemí - Cestovní průvodce po sedmi království je neoficiální cestovní příručka. Pokud rádi cestujeme, často je dobré mít o dané zemi průvodce, kde se dočteme všechno podstatné a zajímavé. Tato kniha je jakousi obdobou cestovních průvodců. Danou zemi, Západozemí, ale můžete navštívit pouze ve své hlavě. Veškeré informace jsou v knize brány jako neoficiální, ale je patrné, že autor sám čerpal z velkého informačního zdroje a to ze samotné série Píseň ledu a ohně.

Celou recenzi najdete na webu fantasya.cz

Český název: Západozemí - Cestovní průvodce po sedmi království | Originální název: A Travel Guide to the Seven kingdoms of Westeros | Autor: Daniel Bettridge Počet stran: 296 | Nakladatelství: Computer Press
Hodnocení: 3/5

You Might Also Like

0 komentářů