Star Wars - Ztracené hvězdy | Claudia Gray

března 01, 2016


Znali se už od dětství a byli to nejlepší kamarádi. Každý ale pocházel z jiné společenské vrstvy. Měli ale společné sny. Milovali létání a oba se chtěli dostat na imperiální akademii. A to je nakonec rozdělilo. Thane a Ciena teď stojí každý na jiné straně. Na straně Impéria a Povstalecké aliance.

Ztracené hvězdy je kniha, která patří mezi sérii knih s podtitulem Cesta k epizodě VII. Tyto knihy vznikly záměrně před novou filmovou epizodou a svým fanouškům měli ukrátit dobu čekání. Při detailnějším čtením v nich totiž můžete najít drobné narážky na nový film. Ztracené hvězdy se odehrávají především v průběhu filmových Epizod 4 až 6 a zachycují osudové cesty dvou hlavních hrdinů Cieny a Thanea.

Celou recenzi si můžete přečíst na stránkách Knihcentra.

Český název: Star Wars - Ztracené hvězdy | Originální název: Star Wars: Lost stars | Autor: Claudia Gray Série: Star Wars Počet stran: 480 | Nakladatelství: Egmont
Hodnocení: 4/5

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Já jsem dostala k narozeninám dvě fikce na SW, ale abych byla upřímná, dostala jsem se jen k první a ta mě tak hrozně nebavila, že jsem jí musela odložit (i přesto, že jsem už ani nevím kolik let skalní fanoušek téhle ságy).
    Možná jsem sice sáhla jen po špatném autorovi, ale půjčovat si další knihu se bojím :D
    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to občas těžké narazit na dobrou SW knihu. Sama to vím, mám za sebou asi 30 různých knih z tohoto universa a ne všechny byli dobré. Už delší dobu přemýšlím, že o tom napíšu, jaké knihy bych doporučila a které ne. A jaké knihy si dostala?

      Vymazat