Recenze: Pekelný kocour

října 18, 2015

Lidé se většinou dělí na dvě skupiny. Na ty, kteří mají rádi kočky a na ty, kteří tyto malé vrnící stvoření moc nemusí. Kočky mají a v budoucnu určitě budou vždycky mít svoje pevné místo po boku člověka. Pekelný kocour je příběhem dvou koček, tedy kocourů. Kocourů, kteří uměli mluvit, a tak trochu vládli zvláštní mocí.

Alec je knihovník a před nedávnem mu umřela žena. Rozhodne se proto strávit nějaký čas osamotě v domku na pobřeží. Vezme si s sebou jen to nejnutnější, svého psa Watsona a omylem i počítač svého kolegy Wiggyho. V počítači pak nalezne velmi neobvyklý příběh. Příběh o mluvícím kocouru jménem Roger. Není to ale "jen" mluvící kocour. Roger ukrývá velmi temnou minulost spojenou s dalším kocourem jménem Kapitán. Jeho současnost není ale o to lepší, protože jak Roger, tak i Kapitán, jsou doslova ztělesněním samotného ďábla.


Celou recenzi najdete na stránkách fantasya.cz

Zatímco se ostatní pokoušeli přivolat psa pokřikem: "Monty! Monty, papání!" Mary volala: "Watsone! Pokud můžete, ihned dorazte. Pokud nemůžete, dorazte i tak!"

Český název: Pekelný kocour | Originální název: Cat ouf ot hell | Autor: Lynne Trussová Počet stran: 188 Nakladatelství: Argo Žánr: Horror, Mystery, Adult, Cats
Hodnocení: 3/5

You Might Also Like

0 komentářů