Cizinka jako antistresový pomocník

září 19, 2015

Než se pořádně vrhnu na rozbor jednotlivých dílů série Cizinka, tak vám představím něco naprosto jiného, než by jste asi čekali. V poslední době jsou ale hodně v kurzu. Jedná se o antistresové omalovánky. Jsou teď naprosto všude. Kdykoliv se procházím centrem Brna a jdu okolo nějakého knihkupectví, za každou výlohou objevím aspoň jedny takové omalovánky. A teď si představte omalovánky, které budou ztvárněny na motivy vaší oblíbené knihy? Nápad je to určitě skvělý. 

Nakladatelství Omega se do vydání knih od Diany Gabaldon vrhlo se vším všudy. Už příští týden si budete moci koupit nové vydání Cizinky. Další věcí, kterou plánují na letošní rok, jsou právě zmíněné omalovánky. 

Zdroj obrázku a anotace
Krásný dárek nejen pro fanoušky knižní a filmové série Cizinka od autorky Diany Gabaldon.

V těchto úchvatných omalovánkách najdete 45 ilustrací, které Vás provedou životním příběhem Claire Randallové a Jamieho Frasera. Jejich barvami prosycený svět čeká jen na to, až se ho vydáte prozkoumat. Ponořte se do bujných zelených lesů Skotska, potkejte anglické vojsko v rudých uniformách a seznamte se s tradičními skotskými kilty.
Nechte se přenést do barevného světa roku 1743 a popusťte uzdu své fantazii!
Všechny překrásné černobílé obrázky pocházejí od renomovaných ilustrátorů jako je Alarcón, Yvonne Gilbert, Craig Phillips, Jon Proctor, Tomislav Tomić a Rebecca Zomchek.
Když budu mluvit sama za sebe, tak se na ty omalovánky opravdu těším. Bude to nejen skvělý relax, ale pro mě, jako fanouška, to bude příjemné zpestření a navrácení do tohoto světa. Kresby vypadají opravdu podařeně a jak už to u omalovánek bývá, každý si je budeme moci přetvořit podle svého obrazu. Budou odrážet naši představu a náš pohled na celý příběh.
Máte v plánu si tyto omalovánky taky pořídit? Co jsem tak trochu pátrala, tak Cizinka není jediná, kdo se dočkal této podoby. Dalším příkladem je třeba tolik oblíbená Hra o trůny, Doctor Who nebo Harry Potter.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tuhle novou omalovánkovou módu prostě nechápu. Opravdu ne. Nemám nejmenší chuť cokoliv si vybarvovat, zvlášť ne ilustrace příběhů (to už mi připadají lepší ty mandaly).
    Takže jsem dost zmatená, co se to na knižním trhu právě děje :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pani, vypada to skvele, ja mam doma jedny omalovanky a je to teda fuska, hlavne na to nemam ani tolik casu, ale jeste si to promyslim :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj kde jsi našla prosím toho Harryho Pottera. :) Poslala bys mi prosím odkaz. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo náhodou, když jsem hledala nějaké fotky k těmto omalovánkám. Ale asi tady http://www.amazon.com/Harry-Potter-Official-Coloring-Book/dp/1338029991 a nebo zkus i bookdepository, tam je zadarmo poštovné.

      Vymazat