Valašský knižní sraz

srpna 03, 2015


Začala nám druhá polovina prázdnin a myslím, že jsem ji začala naprosto skvěle. 1. srpna jsem totiž vyrazila v brzkých ranních hodinách s Vojtou z Knižního kukátka na Valašský knižní sraz, který pořádali Verča s Davidem z blogu Čteme oba. V pořadí to byl už třetí Valašský sraz, pro mě to ale navždy bude ten první. A popravdě vám řeknu, že to byl naprosto boží den. Cesta vlakem nám utekla celkem rychle a ani jsem se nenadála a viděla Davida, který na nás na nádraží čekal. Kolem 11 hodiny jsme se pak sešli téměř všichni a sraz mohl začít.

Celý den se nesl ve znamení knih a velké zábavy. Řešili jsme všechno možný přes knihy, komiksy a filmy, hráli jsme hry, smáli se na celé kolo a mazlili s chlupáči Jackem a Rockym. Nevím, jestli to tak měli všichni, ale já měla skoro celou dobu pocit, že jsem se sešla po dlouhé době se svými dlouholetými kamarády. Přátelská atmosféra se mohla doslova ždímat. Celý den tak utekl opravdu rychle a stejně takový byl i večer. Pár z nás se rozhodlo, že ve Valmezu přespí a myslím, že to byl nejlepší nápad ze všech. Spát jsme totiž šli až kolem 3 ráno a kdybych nemusela ráno brzo vstávat, klidně jsem vzhůru až do nevímkdy. Jsem proto neskutečně vděčná, že mě Verča s Davidem pozvali a snad se se všemi zase brzo uvidím.

Fotka vypůjčená z blogu Čteme oba

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Prožívala jsem to stejně, přišlo mi, že ta atmosféra byla vážně skvělá a celou dobu ty naše rozhovory tak dobře plynuly... Jsem ráda, že jsem tě tam zase mohla mít po svém boku, jak na gauči tak na poslední fázi vykecávání před spaním. Jak říkáš, kdybychom nemuseli vstávat, byla bych vzhůru asi nonstop... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt úžasná akcia so super ľuďmi! :)

    OdpovědětVymazat