Recenze: Skleněný trůn

srpna 31, 2015

Zdroj
Srdce z ledu a vůle z oceli. Fantasy série Skleněný trůn patří ve světě mezi nejoblíbenější a nejopěvovanější série současnosti. Příchod nového dílu je vždycky čtenáři nedočkavě sledován. Naštěstí americká spisovatelka Sarah J. Maas píše rychlostí blesku. Čeští čtenáři letos konečně zjistí, co na tom příběhu o nájemné vražedkyni všichni vidí. Seznamte se tedy se Celaenou Sardothien.

Celaena Sardothien měla ve světě velmi temnou a strach nahánějící pověst. Byla to proslulá a vycvičená vražedkyně, která se ale jako každý smrtelník dopustila jedné, přesto ale rozhodující, chyby. A díky tomu již rok těžce přežívá v kopkách Endovieru. Ztratila všechno a jediné po čem touží, je svoboda. Proto přijme nabídku prince Doriana a stane se jeho šampionem v boji o post hlavního královského strážce. Kromě ní se ale turnaje účastní i další vrahové a zloději. Všichni se tak musí utkat v řadě úkolů a poslední z nich se pak stane královou pravou rukou. Hra na život a na smrt může začít.

Celou recenzi si můžete přečíst v magazínu nebo na webu Neoluxor

Český název: Skleněný trůnOriginální název: Throne of Glass | Autor: Sarah J. Maas Série: Skleněný trůn 1 Počet stran: 392 | Nakladatelství: CooBoo | Žánr: Fantasy, Young Adult, Adventure, Historical, Romance
Goodreads | CBDB
Hodnocení: 4/5

You Might Also Like

0 komentářů