Společný (Re)reading Cesty králů

července 02, 2015

Aby toho na léto nebylo málo, přidávám se s dalším společným čtením. Tento malý projekt se mi v hlavě zrodil ve chvíli, kdy nakladatelství Talpress oznámilo vydání druhého dílu série - Archiv bouřné záře od Brandona Sandersona. Nechala jsem se také inspirovat společným čtením knihy Kostičas. Já totiž Sandersona miluji a jsem také vlastníkem prvního dílu - Cesty králů. Bohužel jsem tuto knihu ale ještě nečetla. Ono bichle o 900 stranách, která váží tak pět kilo, se nečte zrovna lehce. Jestli ale předtím nebyl ten pravý čas na přečtení, tak teď teprve bude. 

Začínáme 15. července a končíme 15. srpna
Přidat se může každý, i ten, kdo knihu četl a chce si příběh připomenout

Máte - li zájem, sdílejte tento článek a pokud sami o čtení něco napíšete, ať už recenzi či prostě cokoliv, hoďte mi to do komentářů, ráda se podívám. A nebylo by to pravé čtení bez hashtagu, takže...

#‎spolecnenacestekralu

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Tak to se k tobě přidávám. Už jsem ji sice četla, ale je naprosto výborná a je dobré si ji před vydáním nového dílu zopakovat:) Snad všechny ty knížky, které jsem si naplánovala na prázdniny, stihnu přečíst.
    http://kniznizavislost.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, jsem moc ráda :) Já toho mám taky naplánový mnoho :D ale to zvládneme

      Vymazat
  2. Vzhledem k tomu, že jsem si ji o prázdninách stejně chtěla přečíst, se k tobě plánuji přidat! Snad se k ní nakonec i zvládnu dokopat. :D :)

    OdpovědětVymazat