Yoli slaví první narozeniny

února 23, 2015

Čas letí až neuvěřitelnou rychlostí. Přijde mi to jako nedávno, kdy se u nás objevilo další nakladatelství zaměřené na young adult literaturu. Nakladatelství Yoli za ten rok stihlo hodně. A ve čtvrtek, 19. února, mohlo oslavit své první narozeniny. Na které jsem byla, k mému překvapení, pozvána. Proč píšu, že to bylo překvapení? Osobně totiž nepatřím mezi blogery, kteří pravidelně recenzují a spolupracují s Yoli. Jejich knihy mám ale ráda a během toho roku jsem si našla pár oblíbenců. 

Před pár týdny jsem se zúčastnila konkurzu na recenzování knihy Eden a vyhrála. Když jsem pak emailem posílala svoji hotovou recenzi, objevila se v odpovědi i pozvánka na narozeninovou oslavu. Přemýšlela jsem nad tím asi dva dny. Do Prahy to mám docela daleko, ale člověk musí dělat spontánní věci, aby jeho život byl více pestrý a zajímavý. Proto jsem tedy ve čtvrtek po dvanácté hodině nasedla na vlak a dojela do Prahy. 

Na sraz jsem dorazila spolu s Martinou z blogu Knižní fantasy MaKa a překvapivě jsme dorazily mezi prvními. Proto jsme taky ukořistily stůl hned ve předu. A dobře jsme udělaly, protože náš stolek měl prostě štěstí. Později si k nám přisedly i Verunka z Knižního přátelství, Bastera a Madeleine.

Akce se konala v kavárně Cafe Kampus a začalo se v půl páté. Nejdřív byl krátký, ale milý proslov, pak předčítání dvou plánovaných knih - Fangirl a Příliš mnoho Kateřin (naprosto luxusní posluchačský zážitek) a pak i malé soutěže. A právě na soutěže měl náš stůl opravdu štěstí. Nakonec se pak dražilo pár knih a celá akce se pak zakončila krájením Yoli dortu. Celá akce byla opravdu povedená a všechno bylo takové milé a hezké. Jsem moc ráda, že jsem měla možnost přijit, ze srdce děkuju za pozvání a přeji Yoli další úspěšné roky a spoustu nových čtenářů.






Knihy, které jsem si přivezla domů


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Gratuluji k pozvání a závidím Ti účast na takové skvělé akci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Muselo to být opravdu skvělé. Doufám, že sis to pořádně užila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, už druhý takový sraz, paráda :-) Určitě sis to moc užila!

    OdpovědětVymazat