24hodinový Read-a-thon | Můj postup

ledna 30, 2015


Už jen necelé dvě hodiny a vypukne to. Celých 24 hodin plných čtení. O tom, co budu číst, jsem tu už psala. Začnu Rytířem sedmi království a pak se uvidí. V tomto článku pak budu postupně aktualizovat, jak na to jsem a kolik toho mám přečtené. Dneska jsem na facebooku viděla spoustu vašich článků a dokonce i video. Je to fakt paráda. Takže nezbývá než vám všem držet palce a spoustu přečtených stran. 

Můj postup:

1. hodina - Začala jsem chvíli po půlnoci. Bohužel jsem ale moc dlouho nevydržela. V pátek jsem byla na brigádě, tak si to vybralo svou daň v tom, že jsem začala už před jednou usínat a písmenka v knize se mi začala mlžit.

2. - 9. hodina - Spánek

9. - 11. hodina - Přečtena první povídka z Rytíře Sedmi království. Chvíli mi trvalo, než jsem se začetla. Ono je to už pěkně dlouho, co jsem četla Píseň ledu a ohně a i když jsou tohle krátké povídky, vystupuje v nich spousta postav. Potulný rytíř byl ale moc fajn a hned co se najím, jdu na další.

11. - 14. hodina - Přečtená druhá povídka. Ta první se mi líbila o něco více. Uvidíme, jaká bude poslední. A jen tak mimo - posloucháte u čtení hudbu? Já vsadila na svou osobní klasiku a to na kapelu The XX.

14. - 16. hodina - Juch juch první kniha dočtena! Takže pauza na jídlo a hned začnu se Sirotčincem slečny Peregrinové.

17. - 20. hodina - Přečteno asi 200 stran Sirotčince. Dávám si chvíli pauzu a rozečítám eknihu More Weird Things Customers Say in Bookshops - zvládám 36 stran a strašně se u toho směju. Kniha je v angličtině, ale je to hrozně jednoduché.

20. - 24. hodina - Dočtena druhá kniha -  Sirotčinec slečny Peregrinové. Celkově jsem zvládla 666 stran. Super číslo! A jak jste si vedli vy?

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Plánoval jsem průběžně točit, ale bohužel mi zrovna došly baterky... Úžasné, když už se odhodlám něco natočit. :D
    Každopádně Tvůj postup budu určitě aktualizovat! :) Já začínám s Half Bad :)
    Snad se Ti bude Rytíř a další knížky líbit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee to je škoda, tak příště ;)
      A Rytíř byl fajn :)

      Vymazat
  2. Ten nápad s celodenním čtením se mi celkem zamlouval a klidně bych do toho šel, kdybych se nemusel připravovat na celkem hodně důležitou zkoušku. :/

    Ale sledoval jsem průběhy páru zúčastněných, aspoň něco. :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám v plánu pořádat maraton každé tři měsíce, tak se můžeš přidat příště. ;)
      A držím palce u zkoušky!

      Vymazat
  3. Super, zvládla jsi toho hodně! Já se zúčastnila jen z principu, za poslední dva týdny jsem dočetla jednu knihu konečně a tak jsem to zkusila překonat a včera celkem asi 250 stran, což na tu krizi a na to, že "rodinu si nevybírám" , to jde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky dobrý skore ;) Já ted čtu nejak moc a jsem zvedava, kdy na mě prijde čtecí krize :D

      Vymazat
  4. Krása, tolik stránek! :) Taky u čtení (jako skoro u všeho) poslouchám hudbu.. Bez té by to nešlo :)

    OdpovědětVymazat