Vánoční soutěž o Dveře do prázdnoty

prosince 14, 2014

Se soutěžemi se v poslední době roztrhl pytel. Aby ne, budou Vánoce a určitě je nás spousta, kdo rádi obdarováváme. Rozhodla jsem se proto taky jednu pořádat. Dlouho jsem ale přemýšlela, jak udělat z obyčejné soutěže vánoční. A nápad pak přišel. 

Soutěž bude probíhat od pondělí 15. prosince do konce roku, tedy do 31. prosince. Výherce pak bude vybrán 1. ledna a kontaktován emailem. Aby jste to ale neměli jednoduché, nebude stačit pouhý váš email. Vaším úkolem bude nafotit, popřípadě natočit co je pro vás ten pravý symbol Vánoc. Je to pohled na čerstvě upečenou vánočku? Nebo na rozsvícený stromek obklopený dárky? Každý to máme různý a já jsem zvědavá, co mi pošlete.

Svoje fotky, fotokoláže, prezentace či videa mi posílejte na email: terezavrskova@seznam.cz. Do předmětu dejte Vánoční soutěž a svůj kontaktní email, pokud se liší od toho, z kterého budete posílat. Soutěž je určená jak pro Českou republiku, tak i Slovensko. A co můžete vyhrát? Dveře do prázdnoty od Victorie Schwab (viz obrázek vlevo).

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Jé, tak to je skvělá soutěž! Určitě se zapojím a už mám i nápad, jen budeš muset počkat až na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :) A proto je ta soutěž až do konce roku, aby všichni měli čas na to něco vyfotit apod :)

      Vymazat
  2. To je super, už teď mám spoustu nápadů, jak se zapojím. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý nápad! Moc ráda se zúčastním! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. To je veľmi pekné, určite sa zapojím. :) A s tými súťažami máš pravdu, na mojom blogu prebieha tiež. :D

    OdpovědětVymazat