Read-a-thony všude, kam se podíváš

července 13, 2014

Máme období léta a tedy i více času na čtení. Pokud tedy máte prázdniny a nechystáte se někam na dovolenou, můžete se zúčastnit několika knižních maratonů. První bych zmínila maratón, který běží už od června a pořádají ho blogy Vendea's dream world of books a Kath's World of Books. Holky každý týden pořádají čtení jedné knihy. Jedná se především o knihy, které u nás ještě nevyšli a jsou v zahraničí hodně oblíbené.

Zítra, tedy 14. července začínají hned dva read-a-thony. První je Wicked Wildfire read-a-thon trvající do 24. července a další je týdenní BookTubeAThon, který je zameřený na čtenáře natáčející knižní videa. Součástí tohoto youtube maratonu je i několik výzev. Je opravdu na každém z nás, jestli se zapojíme či ne. Bývá to ale dosti často zábava a často se dostane i ke knihám, na které nemáme čas. 

Na závěr bych ještě zmínila hodně oblíbený Dewey's Read-a-thon. Skvělý na tomto maratonu je, že trvá jen 24 hodin a o to víc je pak zajímavé, kolik toho člověk dokáže za celý den přečíst. Pokud vás tohle zaujalo, další kolo 24 Hour Readathonu proběhne v říjnu.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Byla jsem v pokušení Wicked Wildfire zkombinovat s BookTubeAThonem, ale to bych asi nezvládala :D A trochu mě děsí to, že Wicked Wildfire trvá deset dní... To bude zabiják. A Deweyho bych chtěla zkusit, podle videí to vypadá jako sranda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Deweyho se těším, škoda že je až za dlouho. A deset dní v kuse číst, to bude masakr :D

      Vymazat