Knižní sraz: Brno | 19.července 2014

července 22, 2014

Je červenec, léto v plném proudu a hlavní akce měsíce byl Zahradní knižní sraz, který se konal u Verunky. Takže jsme se v sobotu 19. července sešli u knihkupectví Dobrovský a vydali se na naprosto dokonalý a zábavný sraz. Veru si pro nás připravila opravdu příjemné prostředí. Zahradní posezení, stoly plné jídla a pití a hlavně milá společnost. Sešlo se nás myslím 11 blogerů a užívali jsme si celý den. Debatovali jsme o všem, o knihách, o veselých i vážných věcech, o nás samotných, o našich rodinách a kolikrát se dostala do popředí i dosti nečekaná témata. Atmosféra celého srazu byla neskutečně uvolněná. Sama osobně jsem poznala pár blogerů poprvé, bavili jsme se ale tak, jakoby jsme se znali už delší dobu. Sraz proto předčil moje očekávání a byl jedním slovem dokonalý. Společnost dám dělala taky velká spousta jídla, kterou připravila Verunka s rodiči. Když se k tomu přidali mlsoty, které jsme dovezli my zvaní, tak se sraz mohl přejmenovat na knižní hody. 

Na závěr, než přidám fotografie a video ze srazu, bych chtěla opravdu ze srdce poděkovat Verunce, že uspořádala takovou akci a že mě pozvala. Tohle byl pro mě teprve druhý sraz a ani nemám slov, jak skvělý byl. Děkuju i všem zúčastněným, bavila jsem se po celou dobu a doufám, že si to brzo zopakujeme.







You Might Also Like

4 komentářů

  1. Bylo to skvělé a moc ráda jsem Tě poznala :)

    OdpovědětVymazat
  2. To musel byt skvely knizni sraz - knizni hody :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj to byl, fakt jsem jela doslova přežraná. Hlavně Rodaw pořád - ber si, ber si a já si pořád brala a ona furt ber si, ber si :D

      Vymazat