Třicetidenní knihobraní #4

června 07, 2013


Třicetidenní knihobraní - to je projekt, který vymyslela VeEee. Na celý měsíc červen je připraveno 15 témat a podle jednotlivých názvů témat budu představovat jednu knihu. Podrobnosti o projektu najdete na stránkách

4. Kniha, která mě svým koncem „zvedla ze židle“

Jsou knihy, kdy nás konec ani tolik nepřekvapí, ale pak jsou takové, kdy máme chuť umlátit autory pánví po hlavě. Vyberte jednu knihu, jejíž konec vám vyrazil dech, ať už v dobrém, nebo špatném.

Pamatuju si ten den dobře, seděla jsem a četla a pak přišel šok a já chtěla knihu vyhodit oknem. Bylo to těsně před koncem knihy a já brečela jak malé dítě. Dodnes, když si knihu znovu přečtu, mám tiky v obličeji. Jedná se o pátý díl Harryho Pottera Fénixův řád. 


A co mě na týhle knize tak dostalo? Zabití Siriuse Blacka. Byl totiž jednou z mých nejoblíbenějších postav, a tak mě jeho smrt hodně naštvala. Všeobecně nemám totiž ráda, když moji oblíbenci v knihách přijdou o život a tohle bylo prostě nespravedlivé. :)


You Might Also Like

4 komentářů

  1. Harry Potter... začíná mě štvát,že ho ještě nemám přečteného.. :D :/

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám túto knihu tiež veľmi rada 8) Dala som do príspevku ale 4. diel 8)

    OdpovědětVymazat
  3. Aj mne bolo strašne ľúto Siriusa :(

    OdpovědětVymazat
  4. Já osobně jsem nejvíc byla zhroucená ze smrti Snapea, to mě fakt dostalo, ale Sirius byl taky úžasná postava, takže mi ho bylo taky líto, o tom žádná :(

    OdpovědětVymazat