Knižní chvilky 3

dubna 05, 2013

A jsem tu zpět s Knižními chvilkami. A mám teď plno fotek na ukázku. Byla jsem teďka tři dny v Praze na koncertě, a tak jsem fotila ostošest, tak jsem pár povedených vybrala. Čeká mě hodně perný víkend, kdy musím dokončit skoro všechny projekty, protože kvůli bakalářce mám zkrácený semestr, a tak mi za dva týdny začíná zkouškové období.


Ukázka jednoho mého projektu, konkrétně do předmětu Nauka o budovách, kdy máme navrhovat architektonické studie hotelu s restaurací. Vypadá to možná těžce, ale není, jen to zabere spoustu času.


Knížky se dají využívat spousty způsoby, třeba když se vám rozplepuje bota, nutně si ji potřebujete vzít a tak knížky z knihovny využijete jako těžítko. Jednoduché a účinné. :)


Pandemonium - skvělá knížka od Lauren Oliver. Recenzi už najdete na blogu. 



Trochu pochmourná Praha. Ve čtvrtek nebylo moc pěkně, foukal studený vítr, ale naštěstí nepršelo a ani nesněžilo! Ale já byla hodně natěšená na večer, tak mi to bylo vcelku jedno. 




V Luxoru jsem ukořistila pěknou záložku. Z těch knih, co tam všude měli a který bych ráda měla se mi skoro točila hlava. Hlavně když jsem konečně držela v ruce Měděnýho jezdce, to jsem málem brečela. Knihu jsem četla asi před rokem a prostě držet ji v tištěné podobě, to bylo něco. Snad brzo bude okupovat moji knihovnu.


A nejlepší nakonec. Koncert IAMX v klubu Roxy. Jedním slovem - božíííííí. A zpěvák Chris Corner je pro mě bůh. Nejvíc jsem si to užila, první řada byla moje a docela přemýšlím, že když spoustu blogerů píše kromě recenzí na knihy taky i na filmy, že proč nenepsat recenzi na koncert. A já tu recenzi ráda napíšu. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Krásne fotky, tá bota nemá chybu :) Koncert závidím :)

    OdpovědětVymazat