Sága 2 | Brian K. Vaughan, Fiona Staples

května 25, 2016


Máte-li rádi komiksy a dáváte přednost novým a neobvyklým příběhům, než těm klasickým superhrdinským, Sága by vám neměla uniknout. Tato série se ve světě stala fenoménem a ne zbytečně se o ni mluví jako o jedné z nejlepších původních komiksových sérií nového tisíciletí. V loňském roce se dočkali i čeští čtenáři a nechali se pohltit neuvěřitelně rozmanitým příběhem o dvou znepřátelených rodech. První svazek tohoto příběhu patřil bezesporu mezi to nejlepší, co jste si mohli v minulém roce přečíst. Příběh ale pokračuje dál.

Malá Hazel si za těch málo dní, kdy je na světě, prožila opravdu hodně. Unikla nájemným zabijákům, přízrakům v lese, dostala chůvu v podobě ducha, narazila na nepřátelskou armádu a taky se stačila seznámit se svými prarodiči. Babička a dědeček ale nepatří mezi starousedlíky a místo vyšívání se ohání mečem nebo magickou helmou. Situace je ale o to horší, protože Markovi rodiče nejsou moc nadšení, že si jejich syn vzal ženu patřící k nepřátelské straně.

Celou recenzi najdete na stránkách fantasya.cz

Český název: Sága 2 | Originální název: Saga, volume 2 | Autor: Brian K. Vaughan, Fiona Staples Série: Sága 2 Počet stran: 152 | Nakladatelství: BB/art
Hodnocení: 5/5


You Might Also Like

0 komentářů