Vražedné struny | Oscar de Muriel

ledna 28, 2016

Střet anglické a skotské kultury. Historické prostředí. Záhadná vražda ve stylu Jacka Rozparovače. A dva detektivové, kteří by si nejraději vypíchli oči, než aby se navzájem respektovali. Autor mexického původu Oscar de Muriel přišel s originálním debutem, kde snoubí horor, historii i humor.


Píše se rok 1888, Edinburgh. V bytě byla nalezena znetvořená mrtvola jednoho houslisty. Svým stylem vrah připomíná proslulého masového vraha, ale nápovědy ukazují, že za tím bude někdo jiný. Proto vyšle Scotland Yard z Londýna mladého detektiva Iana Freye, kterého čeká buď vyhazov nebo odjezd do Skotska. Společně se svým novým šéfem "Devítiprsťákem" McGrayem dostanou celý případ na starost a jejich cesta za objevení vraha bude nejen dlouhá, ale i pěkně krvavá.

Celou recenzi najdete na stránkách fantasya.cz

"Kdybysme my Skoti někdy potřebovali návod na zkaženost, tak vaše nóbl Anglie je to poslední místo, kde bysme ho hledali, to mi věřte!"

Český název: Vražedné struny | Originální název: The Strings of Murder | Autor: Oscar de Muriel Série: Frey&McGrey 1 Počet stran: 397 | Nakladatelství: Host
Hodnocení: 4/5

You Might Also Like

2 komentářů

  1. moc pěkná recenze Terezko! :) Jsi tak šikovná :) A Dannymu, to děsně sekne. Takoví model! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modelka Kristy, modelka. Je to kočička ;)
      A díky za koment :)

      Vymazat