Červencový meeting | The Nicholas Sparks Book Club

července 09, 2015

Minulou sobotu, 4. července se konalo další setkání Čtenářského klubu Nicholase Sparkse. Tentokrát jsme měly štěstí a dorazily jsme v plném počtu. V sobotu bylo ve stínu tak milion stupňů a na slunci se člověk doslova rozpouštěl. Verunka měla proto skvělý nápad uspořádat sezení u nich na zahradě, ale pěkně pod střechou, kde na nás nekoukalo to smrtonosné sluníčko. Takhle jsme si užívaly jak čerstvý vzduch, tak i všudypřítomnou kočičku.

Jako třetí knihu pro čtení jsme vybraly Svatbu, která volně navazuje na předchozí Zápisník jedné lásky. Knihu jsme tak společně probraly do všech možných detailů, protože i když se nám všem líbila, každý má na ni a některé věci trochu jiný názor, jiný pohled na věc apod. Ten můj pak v nejbližších dnech zpracuji do recenze. Sezení bylo od začátku uvolněné, plné vtipu a zajímavého povídání. Později jsme sice pak od knih odbočily, i tak jsme se ale bavily celou dobu. Už brzo se ale všechny vrhneme do příběhu Vzkazu v láhvi, knihy, na kterou jsem hodně zvědavá už díky svým ohlasům. A co vy? Četli jste Svatbu?






You Might Also Like

1 komentářů

  1. Svatbu jsem ještě nečetla, ale doufám, že se do této knížky co nejdříve pustím. Vzkaz v láhvy bych si také ráda přečetla. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat