RC Review: Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender

listopadu 17, 2014

Český název: Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender
Originální název: The Strange and beautiful sorrows of Ava Lavender
Autor: Leslye Walton
Počet stran: 279
Nakladatelství: CooBoo
Žánr: Young Adult, Fantasy, Magical Realism, Romance
Goodreads | CBDB

Anotace: Rodina Rouxova má pošetilou lásku ve vínku, což nevěští nic dobrého pro její nejmladší členku, Avu Lavender. Ava – skoro ve všech ohledech normální dívka – se narodila s křídly.
Ve snaze pochopit tuto svou zvláštnost a s rostoucí touhou zapadnout mezi své vrstevníky se šestnáctiletá Ava odváží do světa, naprosto nepřipravená na to, co ji může čekat, a naivní vůči zvráceným pohnutkám ostatních lidí. Lidí, jako je třeba zbožný Nathaniel Sorrows, který si Avu splete s andělem a jehož posedlost dívkou s křídly vygraduje v noci oslav letního slunovratu.
Tu noc se nebe roztrhne, vzduchem se mezi poletujícím peřím řinou provazce vod a osud Avy i její rodiny nabírá na ničivé kadenci. 
××××××××××××××××××××××××××××  

Recenzi najdete na webu Fantasya.cz

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Píšeš nádherné recenze, tahle se ti obzvláště povedla. ze všech těch recenzí, které jsem už na knížku četla, mi tahle připadala nejprofesionálnější a nejpovedenější. Hned mám chuť si knížku pořídit! díky moc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Jsi hodná...úplně jsem se musela culit, když jsem si ten komentář četla. A knihu si určitě přečti a klidně mi pak napiš, jak se ti líbila. :)

      Vymazat
  2. Krásná recenze. Tuto knihu bych si chtěla přečíst. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Povedená recenze :) Knížka mě zaujala svou anotací, ale do teď jsem váhala, jestli si ji pořídit nebo ne.Teď už vím, že určitě ano :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na tuhle knihu už se chystám docela dlouho... nejspíš si ji brzo stáhnu na čtečku... Jinak pěkná recenze :)

    OdpovědětVymazat