Giveaway | Vampýrská akademie | Bookmarks

června 17, 2014

Včerejší den byl ve znamení velkého stresu, strachu, ale pak následné radosti a dalších šťastných emocí. Bakalářské studium jsem úspěšně pokořila a jak to bude dál, to se ještě uvidí. Rozhodla jsem se proto pořádat giveaway a nejen proto, že jsem úspěšně vykonala zkoušce, ale také proto, že počet pravidelných čtenářů jak na bloggeru, tak i na facebooku neustále roste. A touto giveaway vám chci poděkovat. A o co se bude soutěžit?


Výher bude celkově pět. A co to znamená? Pět výherců!

1. výherce - Kniha Vampýrská akademie + balíček záložek
2. - 5. výherce - balíček záložek

Soutěž potrvá od 17. června do 29. června 2014

A co udělat proto, aby jste se mohli zapojit do soutěže? Stačí, když mi komentáře napíšete svůj email! Ano, email! Zdůrazňuji to, protože se mi několikrát stalo, že jste na email zapomněli a ono je pak někdy těžké dostat na případného výherce kontakt.

Pokud chcete zvýšit svoji šanci na výhru, udělejte, co uznáte za vhodný. Sdílejte, likujte, napište mi do komentářů něco - klidně mi doporučte knihu, napište, co by se vám na blogu líbilo, napište co čtete a jaká ta kniha je, prostě cokoliv, je to jen a jen na vás.

Na závěr malá ukázka cen a také poděkování nakladatelství Fragment, které bylo tak hodné a poskytlo mi do soutěže opravdu velký balík záložek.

You Might Also Like

30 komentářů

  1. To je trošku depresivni když nevím co by pomohlo abych vyhrala tu kopu založek :D a lízt ti do zadku se mi nechce ---___--- Zrovna teď čtu Vyhlídku na věčnost od Jiřího kulhánka a Ready player one a + k tomu mam rozecteno asi 20 dalsich knizek + jsem si dneska pritahla z knihovny dalsi. Vyhlídka na vecnost je strasne zvlastni kniha, mistama me stve jak je detinska, nesnasim tam vetsinu postav ale i pres to se mi libi. Mám fetish v unboxingu takze by se mi libilo kdyby jsi ho tu mela ale nechci ti do toho kecat :D Vzhled blogu mas dobrej, libi se mi sovicky :3
    email: luciehorynova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Vampýrskou akademii jsem viděla a úplně mě to nadchlo! :) Až tak, že knížky prostě musím přečíst. Zrovna čtu Temnou hrdinku a mám z ní zatím smíšené pocity :) A jinak grutuluji k úspěšným zkouškám :D
    email: vflorikova@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Temné hrdinky jsem měla taky smíšený pocity, ale kdykoliv ji teď vytáhnu a jen tak si z ní čtu, směju se u toho jak pitomec. :D Když si to člověk všechno srovná v hlavě, tak to není zase tak špatné (taky když zapomene půlku zápletky :D). Jsem zvědavá na dvojku. :)

      Vymazat
  3. Včera mi prišlo Unite me od Tahereh Mafi. Dnes som prečítala Destroy me, ešte ma čaká Fracture me, takže som na seba moc pyšná, že som to prečítala tak rýchlo, lebo je to moja druhá anglická knižka :3 A popritom čítam Žiarenie od Kinga, ale Unite me má prednosť :D
    A gratulujem :)

    strakovmaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. lucy.T11@seznam.cz

    Knížku jsem četla, viděla jsem i film. Přijde mi, že tam na 90% je to stejné. :)) Musím říci, že jsem se do toho vydábí VA zamilovala :O <3

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna teď čtu Svůdné zlo od Wendy Higgins a je to úžasné. :)
    Gratuluji . :)
    kikizubik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Stella56@seznam.cz
    Nedávno jsem četla Pátou vlnu a docela se mi to líbilo. Jinak teď čtu Alianci, ale nevím, asi jsem očekávala moc. Ale je to taky dobré. :) Pak tu mám nachystaného Hobita a brousím si zuby i na Hru o trůny. :3 Snad si něco z toho nečetla a poradila jsem ti nějak :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratulujem! :) Aktuálne čítam Eldesta...čítala si odkaz Dračích Jazdcov ? :) ...Odporúčam všetko od Ricka Riordana!
    barborita20@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Majakastl@gmail.com
    Veliká gratulace, vážně smekám před každým kdo zvládne zkoušky, já z toho mám desnou hrůzu.
    Doporučila bych ti knihu Cena nevinnosti. Je naprosto skvělá. ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Záložky! Těch není nikdy málo. Právě teď by se mi hodila ta na knihu Hon, kterou mám doma jako recenzní výtisk. Nevím, jestli bych domů chtěla tuhle zelenou obludu, původní Domino obálky se mi líbí více. Ale zas na druhou stranu je filmová... Moc gratuluji ke složení zkoušky, mě to čeká až za dlouho, takže si to vůbec nedokážu představit. :) Jinak čtu čtvrtý díl Nástrojů smrti. Jsem na 100 stránce a pořád se do toho nějak nemůžu začíst. Vadí mi tam Simon, jak se střídají pohledy a hlavně jsem naštvaná, že to neskončilo třetím dílem, kdy bylo všechno perfektní. Určité věcí mi tam teď přijdou trochu přitažený za vlasy, především co se týče vztahů a dialogů. No, uvidíme. :) Děkuji za soutěž.
    katienejde@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Moc gratuluju!:))
    maruska.friedlojc@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. gratuluji k Bc. :-)
    já právě čtu Démoni od Karin Slaughter a rozhoduji se jaké knížky si vezmu k moři, abych se nenudila.
    Caramella15@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Vampýrskou akademii zbožňuji a jako výhra je ideální! :)
    lenisek01@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Keny15@seznam.cz
    Moc gratuluji.. Já právě čtu Vražednou akademii, zatím to ujde, tak uvidíme dál :-)

    OdpovědětVymazat
  14. eliska@charvatova.cz
    Gratuluji ke zkouškám. Už mám naštěstí také volno, takže jenom čtu a čtu. Nejdřív musím pokořit knihy z knihovny (právě čtu My děti ze stanice ZOO a jsem z toho úplně vedle) a pak se těším, že konečně dočtu poslední dva díly Divergence, pak Hledání Aljašky a Fangirl, což bude moje první kniha v angličtině. Už se těším! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Neviem čo napísať ti,
    aby ťa presvedčilo,
    že vyhrať prajem si veľmi,
    toto zeleno-ružové čudo.

    Ale aj taká kôpka záložiek,
    by mi úsmev na tvári vyčarila,
    presne ako tebe,
    keď sa ti skúška podarila.

    Inak gratulujeeem. :D Dúfam, že sa ti moja báseň bude páčiť. :D A zdieľam na Twitteri: https://twitter.com/AlyVikart/status/478985965940518914

    aly.vikart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Moc ti gratuluju. :)
    Právě teď čtu knížku Dívka se sněhem ve vlasech, a líbí se mi to. Vampýrskou akademie jsem četla i viděla, a myslím si, že ten film nebyl špatný. :)
    Sara.Kopalova97@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Gratuluji! :)
    Asi jako většina z nás, Vampýrskou akademii mám taky vážně moc ráda. Zrovna jsem v půlce čtyřky Pokrevních pout - i když to k tomu už technicky nepatří, ale to nevadí :D.
    Myslím, že musí být docela těžké doporučit ti něco, co jsi ještě nečetla, když já sama jsem toho četla méně než ty, takže ti asi jenom popřeji k titulu a taky aby sis užila léto (třeba u vody s vysokou hromadou knížek vedle sebe) ;).
    tamakras@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. waau, tak to ti velmi přeju :) snad se ti bude dařit i v navazujícím studiu:))
    dnes jsem byla do knihovny vrátit včera dočtený Hvězdný prach a musím říct, že se mi knížka fakt líbila. před nějakou dobou jsem viděla film (už si ho vybavuji ale jen matně), tak jsem šla i do předlohy. akorát mi přišlo, že konec knížky byl "bez výsledku", vše bylo řečeno až v epilogu.. po přečtení jsem dostala chuť na nějakou klasiku, ale doma nic přesně podle představ, tak přišla na řadu V kůži supermodelky, taktéž z knihovny.
    jinak sérii VA naprosto zbožňuji, Adrian je ve třetím díle moje srdcovka a a díky němu se chystám i na Pokrevní pouta. musím ale říct, že film mě tak trochu zklamal, nebo já nevím, ale přišel mi naprosto nepropracovaný.. :((
    sdílím https://www.goodreads.com/user_status/show/45223870

    OdpovědětVymazat
  19. Gratuluji! :)
    Lucinda.books@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Páááni, gratuluji! :))
    Můj e-mail je wyakinshax@gmail.com.
    Vampýrskou akademii jsem ještě nečetla, ale ze všech stran slyším, jak je to dobré :)
    Ohledně Tvého blogu - co k němu říct? Jak jsem psala v úvodním článku u sebe, díky Tvému blogu jsem se dostala k založení svého :)
    Sdílím na Facebooku :)

    OdpovědětVymazat
  21. Záložek je tedy opravdu dost :D :)
    juliekrocova@seznam.cz
    Jinak už dlouho tě mám v oblíbených blozích na mém blogu :D :) www.fantasy-maniak.log.cz (to píšu mimo soutěž, protože tvůj blog pravidelně navštěvuji)
    A jinak doporučuji knížku Červený raptor (pokud máš ráda dinosaury :D), Hunger Games (které jsi už asi četla), Podzemí (nejlepší série) a také knížky od autora jménem Kai Meyer (nevím, jak se to skloňuje :D)
    Jinak moc, moc gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  22. Jé, gratuluji! :D
    NOLidulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Velká gratulace! :)
    Já pravě přelouskávám Hru o trůny, ale asi toho nechám a vrhnu se radši na seriál. :)
    Emillienka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. ani.mani@seznam.cz
    páni super ceny :)

    OdpovědětVymazat
  25. Email: monicka.b@seznam.cz

    Právě čtu třeba druhý díl erotické série Bez dechu od Maya Banks a musím říct že je to opravdu dost podobné Padesáti odstínům ale tahle série se mi líbí asi více. No a co bych ti doporučila za knihu co se mi líbila za tenhle měsíc tak je Panika od Lauren Oliver a kniha mě velmi překvapila.

    OdpovědětVymazat