Oblíbení youtubeři/vlogeři

února 16, 2014

Tak jsem tu i já s článkem o oblíbených youtuberech, vlogerech a tak různě. Já sama sice na youtube videa nenahrávám, ale sleduju pár svých vyvolených. U nás je zatím natáčení videí docela poměrně v počátku, i když stále nacházím nové a nové youtubery. Oproti tomu v zahraničí je dosti populární natáčet videa. Videa ale nejen o knihách, ale také i o módě, filmech a dalších zajímavých věcech. 

Když se teda zaměřím na českou a slovenskou blogovou oblast, mám svýho jasnýho favorita a myslím, že každý bude hned vědět, o koho se jedná. A není to nikdo jiný než Rodaw. Její videa mám opravdu nejraději a kdykoliv napíše na svůj fb účet, že natáčí něco nového, tak mám hned lepší den. Z jejích videí totiž jakoby vyzařuje pozitivní energie a i když jsem se s Rodaw nikdy osobně nesetkala, určitě to musí být hrozně milá a hodná slečna. Navíc si mě získala svojí láskou ke zvířatům, kterou s ní sdílím.

Z dalších českých youtuberů bych dále zmínila Willindu, Kath, Laurdes a HanyuuHime. Všechny zmíněné natáčí nejrůznější knižní videa, tagy či otázky a odpovědi. Svými videi nepřispívají tak často jako třeba Rodaw, ale i tak patří mezi kvalitní podívanou. Co se týče pak slovenské scény, tam jsem si zatím oblíbila jednu vlogerku a to Beu. Bea se oproti ostatním věnuje jen videím a nepíše články na blog. Tohle dělá ale spousta zahraničních vlogerů.

A co se týče toho zahraničí, tam sice existuje nepřeberné množství vlogerů, ale já pravidelně sleduju jen dva. Hlavně především Little Book Owl a pak také často PolandbananasBOOKS. Tyhle dvě slečny jsem si oblíbila nejvíce, navíc mě jejich angličtina přijde srozumitelná. Sem tam ještě mrknu na Jesse the reader a Katytastic. Vlogerů je ale opravdu spousta a aby jich člověk mohl sledovat velké množství, musel by mít den tak 50 hodin a ne 24 hodin.

A koho sledujete vy?

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ja si neviem pomôcť, ale tieto video recenzie nerada kukám, lebo dosť často sa tam tie baby nevedia vymáčknuť a ešte keď je tam také audio, aké je, tak sa mi do toho dvakrát nechce tiež. Takže tieto knižné kanály neodoberám. :3

    OdpovědětVymazat
  2. Já občas koukám na videa Rodaw a Katytastic. Taky ráda sleduju the readables a bookables. =)

    OdpovědětVymazat
  3. Na Rodaw koukám ráda, je hrozně optimistická. Na ty zahraniční se podívám díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tipy! Kanály Little Book Owl, Bea Books a Katytastic jsem neznala. Už jsem začala odebírat, videa se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat