Knižní shrnutí - Únor 2014

února 27, 2014


Únor je oproti ostatním měsícům poměrně krátký a taky že rychle utekl. Je tu začátek března a taky začátek doby, kdy budu ve čtení trochu omezená. Bakalářka mi totiž asi zabere spoustu času. I během února jsem přečetla méně knih, než třeba v lednu. Celkově teda 10 knih. Některé z nich ale byli dost tlusté bichle.


V únoru jsem se vrátila ke čtení spíše klasických knih než fantasy. Oprášila jsem v knihovně Klub rváčů a přečetla dvě díla od mistra perverznosti Iana McEwana - Betonovou zahradu a Na Chesilské pláži


Dokončila jsem také čtení sérií Cizinka a Nástroje smrti. Teď mi nezbývá než čekat na další díly. Kniha, která mě ale bavila nejvíce a kterou jsem se chystala číst už poměrně dlouho byla Zlodějka knih. Krásná kniha, plná emocí a lásky ke knihám. První týden v březnu určitě přibude na blogu recenze jak na knihu, tak i na filmové zpracování.

V nakupování knih jsem se v únoru dosti krotila. Koupila jsem si vlastně jen 4 knihy a to všechny byli za hodně nízkou cenu. Trilogie Věk pěti od Trudi Canavan byla v akci na zonerpressu a Cinder jsem objevila na aukru. Tahle moderní popelka mě natolik bavila, že jsem chtěla mít jeden výtisk i doma.


A zbytek už jsou recenzní výtisky. Druhý hrob nalevo a Jeden hrob za druhým od Fantasya. Od Fragmentu přišla Nebezpečná láska, takže i já si konečně přečtu tu tolik vychvalovanou sérii od Kateřiny Petrusové. Od webové databáze CBDB jsem pak dostala nejnovější počin George R R Martina Hon na lovce. Na knize Martin spolupracoval ještě s dalšími autory. Poslední kniha je pak Půlnoční maska od Knihcentra.


Zdroj: Obálky knih - www.goodreads.com

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Super knížky. :) Druhý hrob nalevo právě čtu a je to fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od té doby, co pracuju, mám občas tak málo volného času, že jsem ráda, že přečtu 5 knih za měsíc. Je to bída :)
    Zrovna si jdu objednat čtvrtý díl Nástrojů smrti, těším se jak malá, až mi přijde :)

    OdpovědětVymazat
  3. 10 knih za měsíc je pěkné číslo. :)

    OdpovědětVymazat
  4. 10 knih je dobrý! já mam poslední dobou tak trochu čtecí blok, takže u mě nic moc :/ jinak spoustu z těch knížek jsem četla a jsou bezva! :D a už se těšim až si přečtu druhý hrob nalevo :D

    OdpovědětVymazat