Bout of Books 9.0 READ-A-THON

ledna 05, 2014

Knižních výzev se na nový rok objevila velká spousta. Teď tu mám ale něco jiného - čtecí maratón Read-a-thon. Tato týdení akce je hodně populární v zahraničí a pravidelně se ji účastní několik stovek blogů. Všechny dostupné informace a přihlášení najdete na Bout of Books. Letošní devátý maratón bude probíhat od 6. ledna do 12. ledna.

The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda @ On a Book Bender and Kelly @ Reading the Paranormal. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, January 6th and runs through Sunday, January 12th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure, and the only reading competition is between you and your usual number of books read in a week. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 9.0 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. - From the Bout of Books team

A jaké knihy si plánuju přečíst? V průběhu týdne se budu snažit prokousat druhým dílem Cizinky - Vážka v jantaru. Dále pak zkusím:
  • Alenka v říši divů - Lewis Carroll
  • První hrob napravo - Darynda Jones
  • Hobit - J.R.R. Tolkien
  • dočíst Srdeční záležitost
  • Letní zahrada - Paullina Simons - přečteno 170 stran
Aktualizace

You Might Also Like

2 komentářů

  1. To je krásná věc, ale naprosto v nevhodný čas, protože co my, co máme už od pondělí zápočty na vysokých školách?! :D Vybrala sis dobré knihy, já se plánuju taky dostat Hobbitovi ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, taky jsem na vysoké xD mi už máme ale zkouškové...přemýšlím, že bych něco podobného pak udělala o letních prázdninách, to by mělo myslím čas více lidí. :)

      Vymazat