Moje knižní výzva #1 - 7

února 13, 2016

Jedno z mých letošních "předsevzetí" (píšu v uvozovkách, protože to moc jako předsevzetí neberu) bylo, že chci zkusit splnit nějakou knižní výzvu. Začátek roku toho bylo všude plno. Spousta blogerů psala o nejrůznějších výzvách. Já jsem si vybrala jednu, kterou jsem náhodou objevila na internetu. Jak moje výzva vypadá si můžete přečíst zde. Je v ní celkově 40 knih. 

A jak si zatím vedu? Uběhl měsíc a půl a myslím, že na tom nejsem vůbec špatně. Sice čtu teď poměrně málo, ale už mám na své Goodreads challenge 11 knih ze 100. A z toho 7 z nich se mi hodí do mé roční výzvy. Rozhodla jsem se proto ukázat, kterých sedm kousků jsem přečetla. 

A YA bestseller - Půlnoční koruna

A New York Times bestseller - Jiskra v popelu

A book you can finish in a day / Kniha, kterou jsi přečetla za jeden den - Sherlock: Archiv případů

A book that's more than 600 pages / Kniha, která má více jak 600 stran - Trůn lebek

A science - fiction novel / Sci - fi novela - Star Wars: Nová naděje

A graphic novel / Grafická novela, komiks - Hra o trůny svazek 1

A murder mystery / Krimi, mystery - Vražedné struny

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Přečetla jsi toho hodně :) Na Trůn lebek se taky chystám a dokonce mě v poslední době přepadla i chuť pustit se do nějaké knihy Star Wars :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Trůn lebek je suprový, je jiný než předchozí díly, ale líbil se mi.
      A SW knihy doporučuji, jen aby jsi si vybrala tu dobrou. Kdybys chtěla někdy poradit, tak klidně napiš. U SW knih je to totiž různorodé a některé knihy jsou fakt vynikající a některé dokonce i odpad.

      Vymazat
  2. Všichni mě začínají předhánět :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jde ti to dobře ;) A jsi na tom líp než já :D Rozhodla jsem se, že tuhle výzvu taky zkusím a zatím mám splněno 5 knih. Teda teď už možná 6, musím na to mrknout :)
    Na Jiskru v popelu jsem fakt hodně zvědavá a na Půlnoční korunu se chystám v co nejbližší době :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vidím, že sa ti zatiaľ celkom darí. Som zvedavá na pokračovanie. Ja na tieto výzvy príliš nie som. Je príliš veľa kníh, ktoré chcem prečítať a nezapadajú do žiadnej z výziev. A nechcem čítať niečo, čo ma momentálne až tak neláka, len aby som splnila výzvu. A hlavne nie som schopná prečítať tak veľa kníh za rok :D

    OdpovědětVymazat